Geen zoekresultaten voor 'colora workshops: leer schilderen als een professional'.
Wel zijn mogelijke resultaten gevonden 'colora workshops: leer schilderen als een professional'

Er zijn 43 zoekresultaten voor "colora leer schilderen als een"

  1. Je trap schilderen voor een snelle traprenovatie

    Voldoet je trap niet langer aan jouw smaak? Dan hoef je niet per se een nieuwe te laten installeren. Door je houten trap te schilderen, kan je die op een goedkope manier nieuw leven inblazen. Je trap ziet er zo in no time helemaal anders uit. Ontdek snel onze tips.

    Bekijken
  2. Pvc schilderen: buitenschrijnwerk in een nieuw kleurtje

    Buitenschrijnwerk in pvc valt wel eens te prooi aan de zon. Zeker na enkele jaren kan er een sterke verkleuring optreden op oppervlakken die vaak in het zonlicht vallen. Maar maak je geen zorgen. Je hoeft niet al je buitenschrijnwerk te vervangen. Pvc schilderen kan wel degelijk, in tegenstelling...

    Bekijken
  3. Hoe schilder je een houten vloer?

    Vloeren schilderen is best een uitdaging. Je zou niet de eerste zijn die vaststelt dat hij plots geen kant meer op kan en zichzelf heeft vastgeschilderd in een uithoek van de kamer. Aan de hand van ons 10-stappenplan leggen we uit hoe je succesvol een houten vloer schildert.

    Bekijken
  4. Inspiratie voor het schilderen van jouw schouw

    Voor de afwerking van een schouw kan je verschillende kanten uit. Je kan ze naadloos en subtiel laten overvloeien in je interieur. Of je geeft ze net extra cachet met een speciale verf of een kunstwerk. Wij geven je graag wat inspiratie om de stijl te vinden die bij je past.

    Bekijken
  5. De 5 meest gemaakte fouten: schilderen van binnenmuren

    Al doende leert men, klinkt de zegswijze. Als je voor de eerste keer in je leven schildert, maak je gegarandeerd beginnersfouten. Geen ramp, we maken er allemaal wel eens een. De volgende vijf meest gemaakte fouten kan je vanaf nu alvast voorkomen tijdens je toekomstige schilderwerk.

    Bekijken
  6. Hoe MDF schilderen?

    MDF is uiterst handig en wordt voor heel wat toepassingen gebruikt. Een nadeel van MDF is de saaie, donkerbruine kleur. Schilderen is dus in vele gevallen een aanrader. Maar hoe moet je MDF schilderen? Lees snel onze tips & tricks.

    Bekijken
  7. colora coach: kleuradvies op maat!

    Kleuren brengen leven in je interieur en maken van je huis een echte thuis. Maar verfkleuren kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Elke kleur heeft immers een eigen invloed. Hoe creëer je rust, of hoe zorg je net voor meer dynamiek? In de juiste dosis en op de juiste plaats zorgt kleur voo...

    Bekijken
  8. SOS tips 'bye bye winter'

    De winter ligt gelukkig achter ons en met de zomer die lonkt zijn bepaalde zaken aan een onvermijdelijke opknapbeurt toe. Maar hoe begin je er aan? Met de juiste producten en onze SOS-tips ben je al een eind op de goeie weg. Lees hier hoe je de BBQ-set kan klaarstomen met een hittebestendige verf...

    Bekijken
  9. De invloed van weer op je schilderwerken?

    Dat schilderen in de winter bij regen of vorst niet optimaal is, hoeft geen verdere uitleg. Maar wist je dat schilderen bij warm weer ook niet altijd zo’n schitterende resultaten oplevert? Wij sommen alvast enkele te vermijden valkuilen op.

    Bekijken
  10. Binnenmuur schilderen

    Een binnenmuur uit pleisterwerk schilderen: hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe het moet, verzameld op 1 pagina.

    Bekijken
  11. Waarom een primer of grondverf gebruiken?

    Een primer of grondverf is misschien wel dé belangrijkste verflaag. Maar waarom is dat zo? En wat zijn de gevolgen als je toch geen primer gebruikt? We geven je enkele redenen waarom je een primer moet gebruiken.

    Bekijken
  12. Vliesbehang in de badkamer: doen of niet?

    Geen enkele kamer in het huis is constant zo vochtig als een badkamer. De muren in de badkamer moeten hiertegen bestand zijn, zelfs als je na elke douche of bad de ruimte goed verlucht. Maar hoe zit het dan met vliesbehang in de badkamer?

    Bekijken
  13. Houten meubilair weer trendy met lakverf

    We juichen creativiteit graag toe. Een eigen creatie in huis geeft je interieur een echte persoonlijke toets. Koen Denolf liet een boekenkast ontwerpen en stak ze in een volledig eigentijds kleurtje, heel veel kleurtjes. ‘Ik wou een kast die moduleerbaar is, of toch minstens dat gevoel geef...

    Bekijken
  14. Waarin onderscheidt kwaliteitsverf zich?

    Je woonkamer, slaapkamer of keuken is aan een opfrissing toe. Maar loont het werkelijk de moeite om te investeren in een kwaliteitsverf of kun je de klus evengoed klaren met een goedkopere verf?

    Bekijken
  15. Hoe muren verven: noodzakelijke weetjes

    Heb je de knoop doorgehakt en ga je die binnenmuren in een ander kleurtje steken? Vlieg er dan niet overhaast in en informeer je goed op voorhand. Met onze nuttige tips kom je al heel wat te weten over hoe je muren efficiënt te verven.

    Bekijken
  16. Summerproof buitenhoutwerk

    De lente is in het land en de zonnige zomeravonden staan voor de deur. Het ideale moment om je houten tuinmeubilair of ramen en deuren op te frissen en je tuin helemaal summerproof te maken. Ontdek snel onze tips & tricks en laat je buitenhoutwerk opnieuw stralen.

    Bekijken
  17. Hoe een accentmuur schilderen

    Geef je woonkamer, slaapkamer of keuken extra cachet en schilder je muur in accentkleur. Hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe je een accentmuur schildert voor het beste resultaat.

    Bekijken
  18. Buitenmuur uit baksteen schilderen

    Een bakstenen buitenmuur schilderen: hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe het moet, verzameld op 1 pagina.

    Bekijken
  19. Hoe een ijzeren radiator schilderen?

    Een radiator schilderen: hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe het moet.

    Bekijken
  20. Hoe kalkverf schilderen met zichtbare kwaststrepen?

    Kalkverf is een natuurlijk product en dat zie je ook. Door de kleurschakeringen, de matheid, de borstelstructuur bereik je een effect dat je met geen enkele andere verf kan bereiken. Hoe je dat doet? Volg stap voor stap hoe je met structuurverf een Limestone New Brush-effect schildert.

    Bekijken
  21. Hoe kalkverf schilderen met kwast en spatel?

    Creëer met kalkverf een samenspel van tint- en reliëfschakeringen, afgewisseld met effen vlakken en hier en daar zichtbare borstelstrepen. Hoe je dat doet? Volg stap voor stap hoe je met structuurverf een Limestone New Brushtop-effect schildert.

    Bekijken
  22. Hoe kalkverf schilderen zonder borstelstrepen?

    Een kalkeffect met kleurnuances, zonder borstelstrepen? Dat doe je met een verfrol en een spatel. In grijze tinten doet het denken aan beton. In andere kleuren brengt het een sfeer van natuursteen met zich mee. Volg stap voor stap hoe je met structuurverf een Limestone New Rolltop-effect schildert.

    Bekijken
  23. Hoe vermijd je verflucht in de babykamer?

    Is er een kleine spruit op komst en kriebelt het al om de babykamer te schilderen en in te richten? Vooraleer in actie te schieten, lees je best even onze tips & tricks om nare verflucht in de babykamer te vermijden en tot een prachtig babyproof resultaat te komen.

    Bekijken
  24. Hoe behangen met vliesbehang?

    Een muur behangen met vliesbehang: hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe het moet, verzameld op 1 pagina.

    Bekijken
  25. Hoe moet je je schilderwerk voorbereiden in 7 stappen?

    Een goede voorbereiding voor het schilderen is het halve werk. Maar hoe bereid je je muur helemaal voor voordat je gaat verven? Met dit 7-stappenplan wordt het schilderen vlotter en aangenamer. 

    Bekijken
  26. Hoeveel verflagen moet ik schilderen op binnenmuren?

    Om je binnenmuren te schilderen, heb je soms verschillende verflagen nodig. Wist je dat je door te schilderen met kwaliteitsverf minder verflagen moet aanbrengen? En dat betekent natuurlijk ook minder werk. Win-win! Weet je niet hoeveel lagen je moet aanbrengen voor jouw verfklus? We helpen je op...

    Bekijken
  27. Hoe vermijd je verflucht in de babykamer?

    Is er een kleine spruit op komst en kriebelt het al om de babykamer te schilderen en in te richten? Vooraleer in actie te schieten, lees je best even onze tips & tricks om nare verflucht in de babykamer te vermijden en tot een prachtig babyproof resultaat te komen. Schilderen in de babykamer ...

    Bekijken
  28. Hoe je buitenmuur voorbereiden vóór het schilderen?

    Schreeuwt die bakstenen buitenmuur om een likje verf? Met ons stappenplan voor een optimale voorbereiding vóór je gaat schilderen krijg je het mooiste én meest duurzame resultaat. Verzameld op 1 pagina.

    Bekijken
  29. Creatief met kasten en opbergruimtes

    Of je nu grote of kleine ruimtes ter beschikking hebt, opbergruimte heb je altijd tekort. Creatief omspringen met jouw kastindeling en opbergruimtes kan je leven heel wat aangenamer maken. Ontdek snel onze tips en ideeën om de ruimte die je hebt zo optimaal en inventief mogelijk ...

    Bekijken
  30. Hoe houten tuinmeubels beschermen?

    Houten tuinmeubelen krijgen in ons vochtige klimaat vrij snel een groen jasje. Want nat hout is hét lievelingsterritorium van algen en mossen. Volg stap voor stap hoe je je houten tuinmeubels reinigt en beschermt tegen groenaanslag.

    Bekijken
  31. Welke primer gebruiken?

    Wist je dat je een primer kiest op basis van je ondergrond en de toestand waarin die zich bevindt? We geven je een overzicht. En zo weet jij welke grondverf voor je binnenmuur te gebruiken. Primers worden speciaal ontwikkeld om een specifiek probleem op te lossen. En hebben dus verschillende fun...

    Bekijken
  32. Hoe voorkom (en verwijder) je verflucht tijdens en na het schilderen?

    Tijdens het schilderen komen onvermijdelijk schadelijke stoffen vrij. Maar met de volgende tips kan je de ongemakken van een nare verflucht zoveel mogelijk vermijden.

    Bekijken
  33. Badkamer schilderen

    Je badkamer schilderen is de ideale gelegenheid om een klein wellness-plekje voor jezelf in te richten. Met de juiste verf in de juiste kleur wek je al snel een ontspannende sfeer op.

    Bekijken
  34. Hoe houten plafondlatjes schilderen?

    Houten plafondlatjes schilderen: hoe begin je eraan? We tonen je stap voor stap hoe het moet, verzameld op 1 pagina. 

    Bekijken
  35. Hoe kalkverf schilderen met een kwast en spatel?

    Een authentieke sfeer met kalkverf op je muur hoe doe je dat? Volg stap voor stap hoe je de structuurverf Limestone New Brushtop schildert.

    Bekijken
  36. Hoe een betonlook of steeneffect schilderen met structuurverf?

    Een betonlook of steeneffect schilderen met structuurverf Stone Art Uni, hoe doe je dat? Volg stap voor stap hoe het moet.

    Bekijken
  37. Hoe een terrazzo-effect schilderen met structuurverf?

    Een terrazzo-look schilderen met structuurverf Stone Art Terrazzo, hoe doe je dat? Volg stap voor stap hoe het moet.

    Bekijken
  38. Hoe een regenpijp in kunststof of PVC schilderen?

    Ben je die grijze regenpijpen beu en wil je ze graag dezelfde kleur geven als je gevel? Het is perfect mogelijk om kunststof of harde PVC te schilderen. Volg onderstaand stappenplan en geef je woning een meer harmonieuze look.

    Bekijken
  39. Hoe kalkverf schilderen met een verfrol?

    Een authentieke sfeer met kalkverf op je muur, hoe doe je dat? Volg stap voor stap hoe je het structuureffect Limestone New Rolltop schildert.

    Bekijken
  40. Hoe een natuursteeneffect met kleurnuances schilderen met structuurverf?

    Een natuursteeneffect met kleurnuances schilderen met structuurverf Stone Art Color, hoe doe je dat? Volg stap voor stap hoe het moet.

    Bekijken
  41. Je tuinhuis beitsen: DIY!

    Zon, wind, regen, vrieskou, sneeuw … een tuinhuis krijgt wel wat te verduren. Je tuinhuis beitsen is een goede en vrij makkelijke manier om het te beschermen en langdurig mooi te houden. We maken je graag wegwijs in de keuzemogelijkheden binnen het beitsen en hoe je deze klus optimaal klaa...

    Bekijken
TOP