Er zijn 5 zoekresultaten voor "mdf schilderen zo doe je dat"

  1. Hoe MDF schilderen?

    MDF is uiterst handig en wordt voor heel wat toepassingen gebruikt. Een nadeel van MDF is de saaie, donkerbruine kleur. Schilderen is dus in vele gevallen een aanrader. Maar hoe moet je MDF schilderen? Lees snel onze tips & tricks.

    Bekijken
  2. Hoe schilder je een schouw?

    Ben je die ouderwetse look van je schouw grondig beu? Of wil je van je (nieuwe) schouw een echte eyecatcher maken? Met wat verf wordt jouw exemplaar in een handomdraai het hartverwarmende middelpunt van je woonruimte. Maar… de ene schouw is uiteraard de andere niet!

    Bekijken
  3. Magnetische verf in je interieur

    Magnetische verf is ideaal om je interieur een leuk en creatief karakter te geven. Muren die beschilderd zijn met magneetverf zien eruit als gewone muren, maar ze zijn wel super handig: je kan er alles aan ophangen zonder je muren te beschadigen. Tekeningen in de kinderkamer of een hip memob...

    Bekijken
  4. Binnen lakken

    Lakverven worden binnenshuis meestal gebruikt voor het dekkend schilderen van hout. Lakverf geeft een glad resultaat en is goed reinigbaar. De kleur en het reliëf van het hout zijn echter niet meer zichtbaar. Als je wil binnen lakken is een goede grondlaag evenwel cruciaal, omdat die zorgt v...

    Bekijken
  5. Hoe breng ik magneetverf aan?

    Met magnetische verf geef je een creatief karakter aan je interieur. Bovendien maakt de verf ieder oppervlak magnetisch én is het overschilderbaar in eender welke soort verf en kleur. Maar hoe breng je magneetverf aan? We leggen het je in 4 korte stappen uit.

    Bekijken
TOP