Colora Coach / Winkelmedewerker Waregem

Colora is de franchiseketen van BOSS paints, een familiebedrijf met meer dan 270 werknemers en een omzet van meer dan 30 miljoen euro. BOSS paints maakt verf en toebehoren voor de vakman en de particulier. Twee principes: kwaliteit en een unieke klantgerichte service.  Sinds 1981 verkoopt Colora uitsluitend verf van BOSS paints en een compleet gamma toebehoren. De uitbaters van de winkels worden nauw begeleid door BOSS paints en kunnen rekenen op permanente opleiding, ondersteuning en knowhow. Ze zijn echte experts... met een passie voor verf.

Vos responsabilités:Colora Coach / Winkelmedewerker Waregem
Votre profil:
  • We zoeken een voltijdse medewerker
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met interieur en decoratie.
  • Je hebt kennis van verf en verftoepassingen of bent bereid deze aan te leren
  • Ervaring in toonbankverkoop is een troef
  • Je hebt kennis van MS Office
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en bent klantgericht 

We zoeken winkelmedewerkers - wij noemen ze liever colora coaches - die onze waarden belichamen.  Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak, krijgen klanten het vertrouwen om hun creatieve energie ten volle te uiten.  Wij zoeken werknemers die gepassioneerd zijn, graag op een persoonlijke manier adviseren, zich kunnen inleven in de behoeften van een klant en pas tevreden zijn als die klant méér dan tevreden is.  Voor een colora coach geeft niets méér voldoening dan een klant die trots een foto bezorgt van zijn afgewerkt project.

Offre:

Voor colora is advies heel belangrijk, maar dat betekent ook dat er heel wat verwacht wordt van een medewerker: niet alleen een grondige technische kennis maar ook de vaardigheden om jouw kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier naar een klant over te brengen.  Je krijgt er echter veel voor in de plaats. Je bent enerzijds met kleur en interieur bezig, geeft kleuradvies maar anderzijds leer je ook alle technische aspecten van onze producten heel goed kennen. Om je hierop voor te bereiden word je ons intensief Everest-opleidingstraject voorgeschoteld. Je kan je dus zowel creatief als op technisch vlak volledig uitleven. Dit alles in een kleurrijke en inspirerende werkomgeving.

Réagir

Je kan solliciteren door onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Voeg zeker je cv en motivatiebrief toe als bijlage bij het invulformulier. Bekijk eveneens onze andere vacatures. Nog vragen? Contacteer Lieselot D'Hoest op het nummer 0485 99 31 17.