Kleuradvies

print this page  

aanvragen

kleuradvies aan huis

De colora coach komt bij jou thuis voor een kleuradvies op maat van jouw huis.

Kleuradvies nodig?

 

nodig de colora coach uit bij je thuis

De professionele coach van colora is een stijladviseur die bij je langskomt. Hij neemt de tijd om je te adviseren. Van de voorbereiding tot de afwerking!

Wie kleuradvies aanvraagt van 11 januari tot en met 11 februari krijgt zijn kleuradvies uitzonderlijk 100% terugbetaald. Voor het kleuradvies betaal je €90. Bij aankoop van minimum €300 verf vóór 11 april 2016 krijg je dit bedrag volledig terugbetaald.

actiereglement

kleuradvies bij colora

De professionele coach van colora is een stijladviseur die bij je langskomt. Hij neemt de tijd om je te adviseren. Van de voorbereiding tot de afwerking!

Kleuren kiezen om je woning net dat tikkeltje meer pit of uitstraling te geven is niet simpel. Welke kleuren zijn in? Of welk kleurenpalet is juist tijdloos? Hoe kan je kleuren combineren? Welke kleuren vormen de perfecte ‘match’ met je meubels, gordijnen en vloeren? Maar ook : bij welke kleuren voel jij je goed. De colora coaches helpen je graag je keuze te bepalen of te verfijnen. In de winkel of bij je thuis. Een goed kleuradvies leidt tot een kleurenpalet dat echt bij je past!

 

kleuradvies aan huis in 4 stappen

1. De colora coach komt bij jou thuis
2. We lopen samen door alle ruimtes en bespreken jouw persoonlijke voorkeuren
3. Er is aandacht voor lichtinval, de stijl van het huis, de grootte van de ruimtes, jullie persoonlijke smaak, enzo...
4. Er wordt een kleurenpalet op maat voorgesteld

technisch advies, natuurlijk!

Nu je het juiste kleur gevonden hebt, kan je snel de klus opstarten. Klopt, als je ook perfect weet welk materiaal je nodig hebt en hoe je de verf moet aanbrengen... Verfplannen vragen dus om wat voorbereiding en daar geven de colora coaches jou persoonlijk advies over. Ze luisteren naar de situatie en leggen je uit wat je stap voor stap moet doen.

 

contacteer ons

vul onderstaand formulier in

 *
 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 
  *  verplichte velden


home advies kleuradvies