we are colour

print this page  
we are colour

laat je inspireren

bekijk

onze realisaties

over we are colour

We are colour is de nieuwste collectie van BOSS paints. Een totaalconcept van kleuren, accentbehang,  verftechnieken en muurstickers. Of je voorkeur nu gaat voor een landelijke stijl of je houdt meer van een strak minimalistische look, we are colour is er ook voor jou!

Laat je inspireren door de realisaties op deze website of kom de collectie proeven in jouw colora-winkel.

133 kleuren die tot de verbeelding spreken

De we are colour kleurencollectie is ronduit adembenemend. 133 kleuren. Eén voor één kleuren om bij weg te dromen. Welke kleuren passen het beste bij jou? Laat je meevoeren in de wereld van we are colour.

kleurwaaiers

24 referenties accentbehang

Eén wand van je kamer in een accentbehang steken. Vaak hoeft het zelfs niet zo veel te zijn als een hele muur. Een stuk van een muur of een nis kan ook. Experimenteer met onze 24 accentbehangen. Combineer ze met de bijhorende We are colour verfkleuren en het resultaat is gewoon af.

behang

verftechnieken

Experimenteren kan je met korrelverf, kalkverf en streepverf. Drie decoratieve technieken met elk hun eigenheid. En ze zijn perfect combineerbaar met een effen kleur of een accentbehang.

De 3 technieken zijn verkrijgbaar in alle 133 kleuren van we are colour, uitgezonderd kalkverf (selectie van 75 kleuren).

decoratieve technieken

muurstickers

Geef je muren een speelse touch met onze muurstickers. Originele stickers in kleur, blackboard, greenboard of whiteboard stickers waar je op kan schrijven, functionele stickers… Laat je fantasie de vrije loop. Echt uniek zijn de behangstickers. Dit zijn stickers met het motief van de we are colour accentbehangen.

stickers

We are colour

 
we are colour
Download
muurstickers en behangfiguren
Download
home collecties we are colour