colora blog

150 artikel(en)

per pagina
Pagina:

Hoe kalkverf aanbrengen: DIY

Hoe kalkverf aanbrengen: DIY

Kalkverf kent een echte revival. Niet te verwonderen, want het product biedt eindeloos creatieve mogelijkheden. Het resultaat is telkens uniek en dus verrassend. Kalkverf aanbrengen is gemakkelijk voor DIY-ers. Ontdek snel de 4 stappen.

Lees meer

Binnenkijken bij colora coach Walter

Binnenkijken bij colora coach Walter

Voor de rubriek ‘binnenkijken bij’ zijn we hartstikke benieuwd hoe onze colora coaches hun eigen interieur inkleuren en de spits mochten we bij Walter afbijten. Walter kiest resoluut voor wit. Een allergie voor kleur, een voorliefde voor wit of een doordachte keuze?

Lees meer

Bekende bloggers go ‘We are Colour’

Bekende bloggers go ‘We are Colour’

Om doe-het-zelvers, interieur- en decobloggers te laten kennismaken met het nieuwe ‘We are Colour’-gamma, organiseerden we op 18 mei een creatieve bloggerworkshop bij Les Filles in Brussel. Tijdens onze workshop ‘Van moodboard tot realiteit met We are Colour’ demonstreerden we aan bekende bloggers hoe ze hun eigen ‘We are Colour’-creatie kunnen realiseren. 

Lees meer

DIY pingpongtafel maken

DIY pingpongtafel maken

Een potje tafeltennis in de stralende zomerzon is dé ideale buitenactiviteit. Op werkdagen vrolijk je er jouw lunchpauze mee op en in je vrije tijd zijn je kinderen uren zoet. Bovendien maak je zo'n pingpongtafel makkelijk zelf dankzij ons stappenplan. Zorg gewoon voor een waterbestendige houten plaat en de juiste verf. Ready? Set! Go!

Lees meer

SOS tips 'bye bye winter'

SOS tips 'bye bye winter'

De winter ligt gelukkig achter ons en met de zomer die lonkt zijn bepaalde zaken aan een onvermijdelijke opknapbeurt toe. Maar hoe begin je er aan? Met de juiste producten en onze SOS-tips ben je al een eind op de goeie weg. Lees hier hoe je de BBQ-set kan klaarstomen met een hittebestendige verf, hoe je vlekken aanpakt op aluminium of hoe je die garagepoort best eens in zijn glorie herstelt.

Lees meer

Zet je bloem- of sierpot in de verf!

Zet je bloem- of sierpot in de verf!

Je merkt het, er is geen houden aan. Je planten beginnen weer volop te groeien en te bloeien. Zorg dat je bloem- en sierpotten niet uit de toon vallen en geef ze een frisse nieuwe kleur. Ben jij creatief aangelegd of heb je er gewoon zin in? Lees zeker onze tips voor een verrassend resultaat.

Lees meer

Gevel schilderen? 10 jaar garantie!

Gevel schilderen? 10 jaar garantie!

Vertrouw op topproducten van eigen bodem. BOSS Paints, als lokale producent en colora, als retailer kennen de Belgische weergrillen door en door. We investeren al jarenlang in onderzoek en gespecialiseerde productontwikkeling voor buitenmuurverven en –lakken. Bovendien worden al onze producten uitvoerig getest door vaklui alvorens we ze lanceren. Het resultaat is een assortiment van gevel- en lakverven waarmee je zowel baksteen, cement, hout als beton succesvol schildert. Duurzame kwaliteit door weer en wind!

Lees meer

Summerproof buitenhoutwerk

Summerproof buitenhoutwerk

De lente is in het land en de zonnige zomeravonden staan voor de deur. Het ideale moment om je houten tuinmeubilair of ramen en deuren op te frissen en je tuin helemaal summerproof te maken. Ontdek snel onze tips & tricks en laat je buitenhoutwerk opnieuw stralen.

Lees meer

We are colour: 5 nieuwe woonsferen

We are colour: 5 nieuwe	woonsferen

Een interieur dat perfect uitstraalt wie je bent, wat je drijft, hoe je werkt en ontspant. Wie wil dit niet, maar … hoe begin je eraan? We are Colour brengt raad! Met JOY, NEXT, CULT, RAW en ART kan je kiezen uit 5 verschillende stijlen met 38 nieuwe trendkleuren (bovenop de bestaande), 36 nieuwe accentbehangen en 7 decoratieve verftechnieken. We sommen de karakteristieken graag even voor je op. Wedden dat je de nodige inspiratie vindt om aan de slag te gaan voor jouw unieke woonsfeer…

Lees meer

150 artikel(en)

per pagina
Pagina: