147 artikel(en)

per pagina
Pagina:

DIY pingpongtafel maken

DIY pingpongtafel maken

Een potje tafeltennis in de stralende zomerzon is dé ideale buitenactiviteit. Op werkdagen vrolijk je er jouw lunchpauze mee op en in je vrije tijd zijn je kinderen uren zoet. Bovendien maak je zo'n pingpongtafel makkelijk zelf dankzij ons stappenplan. Zorg gewoon voor een waterbestendige houten plaat en de juiste verf. Ready? Set! Go!

Lees meer

SOS tips 'bye bye winter'

SOS tips 'bye bye winter'

De winter ligt gelukkig achter ons en met de zomer die lonkt zijn bepaalde zaken aan een onvermijdelijke opknapbeurt toe. Maar hoe begin je er aan? Met de juiste producten en onze SOS-tips ben je al een eind op de goeie weg. Lees hier hoe je de BBQ-set kan klaarstomen met een hittebestendige verf, hoe je vlekken aanpakt op aluminium of hoe je die garagepoort best eens in zijn glorie herstelt.

Lees meer

Zet je bloem- of sierpot in de verf!

Zet je bloem- of sierpot in de verf!

Je merkt het, er is geen houden aan. Je planten beginnen weer volop te groeien en te bloeien. Zorg dat je bloem- en sierpotten niet uit de toon vallen en geef ze een frisse nieuwe kleur. Ben jij creatief aangelegd of heb je er gewoon zin in? Lees zeker onze tips voor een verrassend resultaat.

Lees meer

Gevel schilderen? 10 jaar garantie!

Gevel schilderen? 10 jaar garantie!

Vertrouw op topproducten van eigen bodem. BOSS Paints, als lokale producent en colora, als retailer kennen de Belgische weergrillen door en door. We investeren al jarenlang in onderzoek en gespecialiseerde productontwikkeling voor buitenmuurverven en –lakken. Bovendien worden al onze producten uitvoerig getest door vaklui alvorens we ze lanceren. Het resultaat is een assortiment van gevel- en lakverven waarmee je zowel baksteen, cement, hout als beton succesvol schildert. Duurzame kwaliteit door weer en wind!

Lees meer

Summerproof buitenhoutwerk

Summerproof buitenhoutwerk

De lente is in het land en de zonnige zomeravonden staan voor de deur. Het ideale moment om je houten tuinmeubilair of ramen en deuren op te frissen en je tuin helemaal summerproof te maken. Ontdek snel onze tips & tricks en laat je buitenhoutwerk opnieuw stralen.

Lees meer

We are colour: 5 nieuwe woonsferen

We are colour: 5 nieuwe	woonsferen

Een interieur dat perfect uitstraalt wie je bent, wat je drijft, hoe je werkt en ontspant. Wie wil dit niet, maar … hoe begin je eraan? We are Colour brengt raad! Met JOY, NEXT, CULT, RAW en ART kan je kiezen uit 5 verschillende stijlen met 38 nieuwe trendkleuren (bovenop de bestaande), 36 nieuwe accentbehangen en 7 decoratieve verftechnieken. We sommen de karakteristieken graag even voor je op. Wedden dat je de nodige inspiratie vindt om aan de slag te gaan voor jouw unieke woonsfeer…

Lees meer

Zet je binnenmuren extra in de verf: 5 creatieve tips!

Zet je binnenmuren extra in de verf: 5 creatieve tips!

Kriebelt het om je interieur te veranderen en heb je inspiratie nodig? Bij colora hebben we meer dan alleen gewone verf om je binnenmuren aan te pakken. Klaar om creatief aan de slag te gaan? We geven je graag een 5-tal creatieve decoratietips om je binnenmuren extra in de verf te zetten.

Lees meer

Creatief met kasten en opbergruimtes

Creatief met kasten en opbergruimtes

Of je nu grote of kleine ruimtes ter beschikking hebt, opbergruimte heb je altijd tekort. Creatief omspringen met jouw kastindeling en opbergruimtes kan je leven heel wat aangenamer maken. Ontdek snel onze tips en ideeën om de ruimte die je hebt zo optimaal en inventief mogelijk te benutten.

Lees meer

Kalkverf, dé ecologische muurverf

Kalkverf, dé ecologische muurverf

Wil je jouw binnenmuren op een originele, maar toch milieuvriendelijke manier aanpakken? Dan is kalkverf een echte aanrader. Bovendien is het niet duur en kan je er heel creatief mee uit de hoek komen. Geen wonder dus dat kalkverf ongelofelijk in opmars is. Wij geven je enkele tips & tricks om ermee aan de slag te gaan.

Lees meer

147 artikel(en)

per pagina
Pagina: