Moodboard app

Interieurbladen staan er vol van: creatieve moodboards die begeesteren en goesting doen krijgen in een vernieuwd interieur. Maar hoe maak je nu zo’n creatieve collage? Wij helpen je op weg!

Download onze moodboard app

Download onze moodboard app

Weet je niet welke richting je uit wilt met je interieur, welke kleuren geschikt kunnen zijn? Een handige manier om je zoektocht te starten, is bepalen wat je mooi vindt, welke stijl je wilt creëren. Het tastbaar maken van die stijl kan je doen door een moodboard samen te stellen. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden. colora wil je helpen je mooiste interieurdromen vorm te geven.

Maak daarom kennis met de gloednieuwe Colour Moodboard app voor iPad!

Deel jouw moodboard op de sociaalnetwerksite Pinterest, het prikbord voor visuele ideeën.
Naar pinterest

Wat is een moodboard?

moodboard
Een moodboard lijkt op een knipsel, maar het is veel meer dan dat. Het is een visualisatie van een idee, een droom, een concept of een stijl. Het werkt inspirerend en nodigt uit tot kleurrijke conversaties en interpretaties.

Over onze moodboard app

moodboard
Met de Colour Moodboard app kan je zelf je moodboard samenstellen. Hoe? Door te vertrekken vanuit één van de beschikbare moodboards of door een nieuw moodboard aan te maken met behulp van zelf genomen foto’s, afbeeldingen op het net, kleurvlakken, aantekeningen, krantenknipsels,… noem maar op.

De kracht van een moodboard

Lees er alle over op onze blog. Leuke tips, originele ideeën & different do’s and dont’s. Lees meer op onze blog