Verf

Welke verf heb ik nodig?


Bereken nu welke verf en hoeveel je nodig hebt om aan de slag te gaan.

  • Doorloop stap voor stap een aantal vragen.
  • Vind de juiste verf en hoeveel je nodig hebt voor je project.
  • Krijg nuttige verftips en vind de juiste verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

Vind de juiste verf

Ga voor verf die tegen een stootje kan. Geniet tijdens de actieweek van maandag 18 tot en met zondag 24 maart van 10% korting op het hele assortiment!

Nu actieweek bij colora!

Ga voor verf die tegen een stootje kan. Geniet tijdens de actieweek van maandag 18 tot en met zondag 24 maart van 10% korting op het hele assortiment! Winkels uitzonderlijk ook open op zondag 24 maart.

Shop nu
Promo

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de verfwinkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch verfadvies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de verfwinkel en zelfs tot bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Doe-het-zelf stappenplannen

Ben je klaar om aan je schilderwerken te beginnen maar kan je nog wat extra verftips gebruiken? Absolute beginner bent of al meer ervaren schilder: onze handige stappenplannen helpen je op weg.

Ja, ik wil tips >

Kies de juiste verf bij colora, de verfwinkel

Verf kiezen: hoe begin je eraan?


Welke ruimte ga je schilderen?


Van plan om je woonkamer te schilderen of je tuinhuis op te frissen met een likje verf? Bij colora de verfwinkel helpen we je graag op weg om de juiste verf, verfbenodigdheden en de perfecte verfkleur te kiezen.

Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een houten trap wil opfrissen, wij hebben een oplossing voor elke ruimte.

In welke kleur ga je schilderen?


Met keuze uit meer dan 60.000 verfkleuren helpen we jou de juiste verfkleuren kiezen. We helpen je graag met kleuradvies in de winkel of aan huis of geven je technisch verfadvies op maat. Want met het juiste advies én onze Belgische kwaliteitsverf wordt schilderen plots zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.

Verf online kopen zonder zorgen


Verf online kopen? Dat kan nu ook! Met de nodige tools, tips en hulpjes kan je gemakkelijk online je verf kiezen en bestellen. Of je nu op zoek bent naar binnenmuurverfgevelverf of verf voor hout buiten, in de online verfwinkel van colora vind je nu ook de geschikte verf voor jouw schilderwerken. Doorloop onze verfwijzer stap voor stap om de beste verf voor jouw project te vinden. Test kleuren uit in je interieur dankzij onze inkleurtool. En bestel testpotjeskleurkaartjes en verf gemakkelijk online voor levering thuis of in je colora-winkel. Zit je nog met enkele vragen? Bekijk dan zeker eens onze verftips en doe-het-zelf stappenplannen, stel je verfvraag op onze online chat of contacteer je colora-winkel voor advies op maat.

TOP