colora coach colora Aarschot

Je kan ons alles vragen, zelfs een job.

Colora, aangenaam. Werken bij ons is dat ook. Heb jij een hart voor kleur en verstand van verf – of wil je er alles over weten – dan heb jij het in je om het te maken als winkelmede-werker bij colora. Want bij ons verkoop je niet alleen verf. Je coacht ook klanten. Je denkt met hen mee, adviseert hen over verf en inspireert hen met kleur. Je maakt interieurs mooier en mensen blijer. En dat maakt het zo aangenaam.

Colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.

Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals. 

Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor het professionele kleur- en technisch verfadvies van onze medewerkers. Daarmee maken we écht het verschil. En jij straks ook…

Vos responsabilités:

Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging.

Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis.  Voor deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten en de commerciële opvolging van jouw dossiers.

Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.Votre profil:

Voor colora is advies heel belangrijk, daarom rekenen we bij jou op een flinke dosis commercieel talent. Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak slaag je erin om jouw kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier naar een klant over te brengen.

Nóg veel belangrijker voor ons dan een specifiek diploma zijn de goesting om bij te leren en de drive om altijd beter te worden in je job. Heb je nog nooit een verfborstel van dichtbij gezien, dan dompelen we je met plezier onder in een figuurlijk verfbad. Met ons Everest opleidingstraject stomen we je klaar om klanten correct en vol vertrouwen te adviseren én om mee te blijven met alle evoluties.
   

Offre:

In de eerste plaats een plezante en aangename werkomgeving. Want als je graag doet wat je doet, dan voelt werken niet als werken aan.

Fijne collega’s waarmee je elke dag je passie voor kleur en verf deelt en op wie je kan vertrouwen.

We dagen je uit om je talenten optimaal in te zetten en investeren in jouw professionele carrière.  Je volgt een persoonlijk opleidingstraject met theoretische vorming en praktische training, e-learnings en coachingsessies in de winkel. Je krijgt alle kansen om bij te leren en je verder te specialiseren in kleur- en/of technisch verfadvies.

Bij colora houden we van enthousiasme en initiatief.  We stimuleren je om bij te leren en je krijgt de nodige tools om je job goed te doen.

We geven je een voltijds contract met een marktconform loon naar werken. We willen vooral dat de jobinhoud je aanspreekt, de financiële details bespreken we liever onder vier ogen.Réagir

Je kan solliciteren door onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Voeg zeker je cv toe als bijlage en vermeld in je motivatiebrief via welk kanaal je onze vacature vond.

TOP