colora coach / winkelmedewerker Lier (19u)

Colora is de franchiseketen van BOSS paints, een familiebedrijf met meer dan 270 werknemers. BOSS paints maakt verf en toebehoren voor de vakman en de particulier. Twee principes: kwaliteit en een unieke klantgerichte service.  Sinds 1981 verkoopt Colora uitsluitend verf van BOSS paints en een compleet gamma toebehoren. De uitbaters van de winkels worden nauw begeleid door BOSS paints en kunnen rekenen op permanente opleiding, ondersteuning en knowhow. Ze zijn echte experts... met een passie voor verf.

Voor onze colora-winkel te Lier zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker (deeltijds) om ons team te versterken.

Vos responsabilités:

Als colora coach / winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor heel wat taken

  • Je begeleidt je klant van A tot Z in het verkoopproces.  Je onthaalt met de glimlach, vraagt naar de specifieke behoeften van elke klant en formuleert een passende oplossing.  Je adviseert op vlak van verftechnieken en het juiste materiaal maar ondersteunt ook op vlak van kleur, beleving en esthetiek. 
  • Je informeert de klanten over onze diensten en producten.
  • Je mengt de verf, zet bestellingen klaar, bereidt offertes voor, rekent af en zorgt ervoor dat je advies administratief correct wordt afgewerkt.
  • Je controleert bestellingen, vult de rekken aan en zorgt ervoor dat de winkel er netjes en inspirerend uitziet.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het uitdenken, organiseren en uitvoeren van workshops en actiedagen.
  • Je bent een expert in onze producten en diensten en je houdt via onze tools je eigen kennisniveau up-to-date.
  • Je bent een colora ambassadeur en draagt onze waarden uit.

Votre profil:

Als winkelmedewerker - wij noemen onze medewerkers liever colora coaches – heb je een flinke dosis commercieel talent nodig.  Daarnaast zijn leergierigheid, enthousiasme en polyvalentie essentieel.  Dankzij je no-nonsense en eerlijke aanpak, krijgen onze klanten het vertrouwen om hun woondroom te realiseren. 

 

Je werkt graag met kwalitatieve producten, houdt ervan op een persoonlijke manier te adviseren en je kan je inleven in de behoeften van uiteenlopende types klanten.  Een bachelor denkniveau of relevante ervaring vinden we belangrijker dan een specifiek diploma.  Zo bouwen we aan een mooie mix van talenten binnen onze teams.

Offre:

Je werkt in een kleurrijke en inspirerende werkomgeving.

Je krijgt een deeltijds contract (19u: werken op dinsdag, woensdag en zaterdagvoormiddag) van onbepaalde duur met een marktconforme verloning aangevuld door maaltijdcheques.


Réagir

Je kan solliciteren door onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Voeg zeker je cv en motivatiebrief toe als bijlage bij het invulformulier. Bekijk eveneens onze andere vacatures. Nog vragen? Contacteer Karen Deflo op het nummer 0479 94 39 99.