Jobstudent zomer colora Ieper

Ben jij gebeten door verf, kleur en wil je niet zomaar een vakantiejob? Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde student(e) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken?

Maak dan kennis met colora, dé verfwinkel! 

Colora is de franchiseketen van BOSS paints, een familiebedrijf met meer dan 270 werknemers en een omzet van meer dan 45 miljoen euro.  BOSS paints maakt verf en toebehoren voor de vakman en de particulier. Twee principes: kwaliteit en een unieke klantgerichte service.  Sinds 1981 verkoopt Colora uitsluitend verf van BOSS paints en een compleet gamma toebehoren.  Ondertussen zijn er 56 colora-winkels verspreid over het hele land en staan 200 colora coaches dagelijks voor onze klanten klaar met heel veel passie en persoonlijk advies.

Vos responsabilités:

Als collega – student word je ingeschakeld voor het in de rekken zetten van de leveringen, het netjes houden van de winkel, kleine klusjes, mengen van de verf,…. 

Votre profil:

Kennis van verf of een opleiding is geen vereiste wel een gezonde portie energie en leergierigheid.

Je werkt in juli en/of augustus van maandag tot vrijdag van 9u-12u en van 13u-18u (op vrijdag tot 16 u).

Offre:

 Een studentenjob in een kleurrijke inspirerende werkomgeving, een mooi concept en fijne collega's!

Réagir

Vul het sollicitatieformulier zo goed en correct mogelijk in.  Voeg ook jouw motivatiebrief toe.  Vermeld daarin waarom jij dé student bent die wij zoeken en welke studierichting je volgt.  Geef zeker ook aan voor welke periode(s) je beschikbaar bent.

Nog vragen? Contacteer Karen Deflo op het nummer 0479/94.39.99.