Professioneel schilder colora Brugge

Colora is de winkelketen van BOSS paints, waar doe-het-zelvers en professionele schilders altijd welkom zijn voor een pot verf en een woordje uitleg. Want met het juiste product en het daarbij horende advies wordt schilderen zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.

Het begint met een goed product: zo zou colora colora niet zijn zonder de kwaliteitsverf van BOSS paints, vandaag de enige Belgische verffabrikant in een markt gedomineerd door multinationals.

Maar naast -of misschien zelfs meer nog dan voor de kwaliteitsverf- stappen klanten colora binnen voor ons kleur- en technisch verfadvies.  Onze professionele vakman staat klaar voor klanten die graag thuis op weg geholpen worden bij hun schilderklus.  Zo maken we écht het verschil. En jij straks ook…

 

 

Je kan ons alles vragen, zélfs een job!

 

Colora, aangenaam. Werken bij ons is dat ook. Ben jij een professioneel vakman met een hart voor verf én voor klanten dan heb jij het in je om het te maken als schilder bij colora. Want bij colora verkopen we niet alleen verf.  We coachen ook klanten.  We helpen klanten graag op weg, zelfs bij hen thuis.
Vos responsabilités:

Als ervaren vakman ondersteun je onze colora klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert.  Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional.

 

Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren.

 

Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in Brugge en omstreken.Votre profil:
  • Je hebt 3 à 5 jaar ervaring als professioneel schilder en hebt een passie voor je vak.

  • Je bent klantgericht, correct en betrouwbaar.

  • Je werkt voornamelijk op afspraak en jouw klanten bevinden zich in Brugge en de deelgemeenten.

Offre:

We bieden je een voltijds contract aan met een marktconform loon.

Je start in een afwisselende job met veel klantencontact.Réagir

Je ziet een job bij colora wel zitten? Vul het sollicitatieformulier in en voeg je cv en motivatiebrief toe – een motivatievideo kan ook, overtuig ons in één minuut waarom jij de geknipte collega bent.

 


TOP