Werfbegeleider met commerciële flair colora Roeselare

Werken bij colora, da’s kiezen voor een kleurrijke job. Je komt terecht in een bloeiend Belgisch bedrijf met Belgische kwaliteitsproducten. Bij colora leer je elke dag bij: maak je klaar voor een vrolijke mix van techniciteit, creativiteit, sales en advies. Sociaal contact staat steeds centraal. Jij bent het die de woondromen van klanten waarmaakt: als dat geen inspirerende werkomgeving is.
Vos responsabilités:

Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je een passie voor verf en decoratie? En bezit je daarnaast ook wat commerciële flair? Dan ben jij de man / vrouw die we zoeken voor onze colora winkel te Roeselare.

 

Als werfbegeleider sta je in voor het perfect plaatsen van alle colora producten bij de particuliere klant. Je staat in voor het juiste gebruik van onze producten door onze klanten, via opstart, geven van tips of assistentie bij de klant thuis.

Daarnaast sta je ook in voor het geven van workshops alsook voor het uitvoeren van kleine klusjes in de winkel. Bij drukte in de winkel wordt van je verwacht dat je bijspringt in de verkoop (klanten bedienen, advies geven, kassawerk,…).Votre profil:
    • Je volgde een schildersopleiding en hebt reeds enige werkervaring achter de rug.
    • Je bent proactief en beschikt over een grote verantwoordelijkheidszin.
    • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.
    • Je bent flexibel naar taken en uurregeling toe en bent bereid om op zaterdag te werken.
    • Je bent klantgericht en communicatief.


Offre:

Voor colora is advies heel belangrijk, maar dat betekent ook dat er heel wat verwacht wordt van een medewerker: niet alleen een grondige technische kennis maar ook de vaardigheden om jouw kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier naar een klant over te brengen.

We bieden je een voltijds contract aan. Dit alles in een kleurrijke en inspirerende werkomgeving.

Réagir

Je kan solliciteren door onderstaand formulier zo goed mogelijk in te vullen. Voeg zeker je cv toe als bijlage en vermeld in je motivatiebrief via welk kanaal je onze vacature vond.

TOP