Baby Leeuw

Stap 2
Stap 3
Vanaf 25,49 €
Muursticker van een schattig, likkebaardend welpje

Ben je dol op leeuwen? Dan mag deze muursticker van een schattig welpje niet ontbreken op je muur. Het likkebaardend, kleine leeuwtje kijkt je vragend aan en lijkt met z’n ogen te vragen of je samen wil gaan spelen. Zijn kleine, maar forse pootjes geven een voorsmaakje van het machtige dier dat dit welpje later zal worden. Haal jij dit prinsje van het dierenrijk in huis? Deze muursticker is gemaakt van zelfhechtend textiel. Je kan hem dus perfect van de muur trekken zonder lijmresten en vervolgens op een andere muur kleven. De muursticker is verkrijgbaar in verschillende maten.

Vinyl muurstickers zijn voor éénmalig gebruik. Deze moet onmiddellijk goed gehangen worden. Er is geen ruimte meer om te herpositioneren. Hou er ook rekening mee dat er lijmresten kunnen achterblijven bij het verwijderen van de muursticker.

Textiel muurstickers zijn herpositioneerbaar & herbruikbaar: als je de sticker niet goed hebt aangebracht op de muur dan kan je de sticker er makkelijk afhalen en herkleven. Tevens kan je de sticker na verloop van tijd herkleven op een andere plaats en blijven er geen lijmresten achter.


Muurstickers worden geproduceerd op bestelling. Hiervoor geldt een levertermijn van 4-8 werkdagen (ook bij afhaling in de winkel).

Andere bekeken ook

 • Giraf

  Giraf

  Muursticker van een sierlijke giraf

  Vanaf 25,49 €
 • Leeuw

  Leeuw

  Muursticker van een imposante, volwassen leeuw

  Vanaf 25,49 €
 • Baby Luipaard

  Baby Luipaard

  Muursticker van een schattig, liggend babyluipaard

  Vanaf 25,49 €
 • Neushoorn
  Vanaf 25,49 €
TOP