Experimenteer met Bent!

Plannen om de muren een likje verf te geven? De collectie Bent for BOSS heeft eindeloos veel potentieel. Combineer en experimenteer!

Ontbijtplek

Durf gerust met minder voor de hand liggende tinten spelen. Een accentwand in een maagdelijk witte kamer zorgt voor pit. Hier kozen we voor een felle strook in Topsilk BVL15 op een grondlaag Topprim. De ontbijttafel werd eerst met Formule MC neutral ontvet, vervolgens en korrel 180 geschuurd en tot slot bedekt met twee lagen Persisto Satin Hydro lak in BVL 7 Miami Lemonade. Voor de tafel kozen we voor een frisse, fleurige tint. In Miami Lemonade zit een vleugje geel dat warmte en gezelligheid toevoegt. De krukjes steken in BVL 16 Harper’s Bike, om ’s lekker buiten de lijntjes te kleuren.

een felle strook in Topsilk BVL15 op een grondlaag Topprim

Bureau

In je bureau wil je in alle rust kunnen werken. Geen bonte kleuren dus, maar zachte, vergrijsde tinten die de concentratie aanscherpen. In deze werkplek kozen we voor Topsilk in het milde grijsblauw BLV13 Paris Curb in combinatie met de verfrissende muntkleur BVL08 Lime Cream. In combinatie met de plankenvloer, in witte hoogglans (Persisto Satin Hydro), ontstaat zo een neutrale, veilige look. Om het geheel toch een rock & roll toets te geven, werd het ladenblok in BVL10 Rusty Bike gelakt en werden de kopse kanten van het donker werkblad (BVL01 New Slate) gecombineerd met het felle BVL17 Road Block (Persisto). Zorg er wel voor dat het hout, in dit geval formica, goed ontvet wordt en plaats voor de zekerheid een laag Omniprim Extreme om de hechting te verzekeren.

Topsilk in het milde grijsblauw BLV13 Paris Curb in combinatie met de verfrissende muntkleur BVL08 Lime Cream

Gang

In een gang mag je gerust experimenteren met kleuren en patronen. Hier kleefden we Ripped Night uit de Bent for BOSS-collectie op de muur. Dit is een vliesbehang met een uitgebalanceerd banenspel in mooie, wat zwaardere kleuren zoals BVL03 Dolphin blues en BVL20 Aubergine Coat. Die kleuren vind je ook terug in de Bent for BOSS-verfcollectie, wat voor heel wat mogelijkheden zorgt. Hier zijn het de houten kapstokjes die na een grondlaag met Elastoprim Hydro via hun afwerking met Persisto Satin Hydro exact dezelfde tinten uit Ripped Night weerspiegelen. Hou er rekening mee dat een kleur naargelang de gekozen glansgraad intenser overkomt in de verf dan in het behang.

Ripped Night uit de Bent for BOSS-collectie

Deze producten heb je nodig om te slagen

Reacties op:

Experimenteer met Bent!

Jouw reactie
  • * Verplichte velden