Schilderen met structuurverf

Is je interieur aan een upgrade toe? Mag het eens iets speciaals worden? Geef je muren dan een ‘special effect’ met structuurverf. Hier ontdek je alle mogelijkheden om je muren extra karakter te geven!

Lees meer

Gespot: de nieuwste trends in kleur en interieur!

Zacht, donker, speels of fel … In 2018 bekent iedereen kleur. De laatste jaren werden heel wat lichte en neutrale tinten gekozen om je huis een Scandinavische look te geven. Nu het terug allemaal wat vrolijker mag, zijn felle en sprekende kleuren aan een opmars bezig. Laat je inspireren door één van onze 5 toffe trends voor 2018.

Lees meer

Hoe vermijd je verflucht in de babykamer?

Is er een kleine spruit op komst en kriebelt het al om de babykamer te schilderen en in te richten? Vooraleer in actie te schieten, lees je best even onze tips & tricks om nare verflucht in de babykamer te vermijden en tot een prachtig babyproof resultaat te komen.

Lees meer

Upcycling: niet zomaar een trend!

Iedereen heeft er al van gehoord: upcycling. Het is tegelijk upgraden en recycling. Zelf een oud meubelstuk opknappen, zodat het er helemaal uniek uitziet. Heb jij ook zo’n kringwinkelvondst of een (ouder) houten meubel om te renoveren of te pimpen? Deze 3 make-over technieken helpen je goed op weg.

Lees meer

Hoe kalkverf aanbrengen: DIY

Kalkverf kent een echte revival. Niet te verwonderen, want het product biedt eindeloos creatieve mogelijkheden. Het resultaat is telkens uniek en dus verrassend. Kalkverf aanbrengen is gemakkelijk voor DIY-ers. Ontdek snel de 4 stappen.

Lees meer

Binnenkijken bij colora coach Walter

Voor de rubriek ‘binnenkijken bij’ zijn we hartstikke benieuwd hoe onze colora coaches hun eigen interieur inkleuren en de spits mochten we bij Walter afbijten. Walter kiest resoluut voor wit. Een allergie voor kleur, een voorliefde voor wit of een doordachte keuze?

Lees meer

Zet je bloem- of sierpot in de verf!

Je merkt het, er is geen houden aan. Je planten beginnen weer volop te groeien en te bloeien. Zorg dat je bloem- en sierpotten niet uit de toon vallen en geef ze een frisse nieuwe kleur. Ben jij creatief aangelegd of heb je er gewoon zin in? Lees zeker onze tips voor een verrassend resultaat.

Lees meer

Resultaten 1 tot 10 van 33 in totaal

per pagina
Pagina:
TOP