Colora muurstickers: dé trend van 2015

Het wordt één van de dé trends van 2015, daar zijn we nogal zeker van bij colora: muurstickers. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos, het kleurenpalet hebben we gebaseerd op de We Are Colour-collectie. De muurstickers zijn te koop in twee uitvoeringen: zelfhechtend textiel of printvinyl. Kom ze nu ontdekken in onze winkels.

Een beetje meer fun, het hoeft in de toekomst allemaal niet meer zo serieus. Interieurs met een knipoog zien we meer en meer. Het nieuwe assortiment muurstickers WALL art speelt daar handig op in. De illustratieve stickers spreken tot de verbeelding van jong en oud met verschillende wondere werelden. De versies in zelfhechtend textiel zijn zelfs herbruikbaar!

Sprookjes bestaan

Kastelen! Dranken! Prinsessen! Dompel je kids onder in een echt sprookje, gewoon in hun eigen slaapkamer. Laat ze zelf een verhaal verzinnen en breng het tot leven op enkele kleurrijke muren. Het thema ‘sprookjes bestaan’ bevat heel wat verschillende colora muurstickers om een leuk sprookje te vertellen.

Colora muurstickers: dé trend van 2015  

Het heelal oerknalt

Hebben je kleintjes het niet zo voor sprookjes, maar meer voor de keiharde wetenschap? Dan vinden ze waarschijnlijk meer hun gading in stickercollectie ‘het heelal oerknalt’. Glijd weg in diepe dromen over het eindeloze heelal tussen de sterren, kometen en andere planeten. Misschien ontdek je wel buitenaards leven!

Colora muurstickers: dé trend van 2015  

Op de boerderij, in de jungle of in het woud

Terug moet de voetjes op de grond. Zet een stapje in de wereld van de boerderij met Madeleine de koe of Blanche het wollige schaap. Duik het woud in met prikkende naaldbomen en brullende beren of ontdek de jungle en zijn verborgen kantjes. Ooit al een tijger van zo dichtbij gezien?

Colora muurstickers: dé trend van 2015

Colora muurstickers: dé trend van 2015 Colora muurstickers: dé trend van 2015 Colora muurstickers: dé trend van 2015

 

 

 

 

Live & style

Je hoeft niet per se het kind in je naar boven te laten komen als je wilt genieten van de colora muurstickers. In de collectie ‘Live & style’ ontdek je heel wat subtiele stickers die je in je interieur kan aanbrengen voor een originele toets. Ideaal in combinatie met een gepimpt Ikea-meubel.

Colora muurstickers: dé trend van 2015

Kom de colora muurstickers alvast ontdekken in een van onze winkels of bestel ze via onze webshop.

Reacties op:

Colora muurstickers: dé trend van 2015

Jouw reactie
  • * Verplichte velden