Kleurtrends 2014: ‘We are colour’ trendspecial

De ‘We are colour’ collectie van BOSS Paints draait rond twee grote strekkingen: ‘me’ en ‘you’, landelijk of strak. Hou jij bijvoorbeeld van zachte pasteltinten, maar is je tienerzoon helemaal gek van fluokleuren? Dankzij de ‘We are colour’ collectie kan je experimenteren met verfkleuren, verftechnieken, behang en stickers tot je een combinatie gevonden hebt die perfect bij je past. Ideaal om je eigen ding te doen en een plekje te creëren dat helemaal op jouw persoonlijkheid is afgestemd. 

 

Kleurtrends 2014: ‘We are colour’ trendspecial

De trendspecial 2014 is een selectie van maar liefst twintig trendkleuren, twee accentbehangen en drie decoratieve verftechnieken. Hiermee kan je perfect inspelen op de kleur- en interieurtrends van 2014!

Twintig trendkleuren

Van vergrijsde pastels die doen wegdromen van de jaren 50 tot hippe fluoaccenten die je interieur een speelse toets geven: de trendspecial bevat een hele waaier aan mogelijkheden.

Deze trendkleuren hebben, net zoals de andere colora-verven, een superieure kleurjuistheid. Of je nu kiest voor een matte, glanzende of lakverf, de perfecte kleurjuistheid blijft gegarandeerd.

Twee accentbehangen

Kleurtrends 2014: ‘We are colour’ trendspecial

De trendspecial 2014 bevat naast enkele kleurtrends ook twee accentbehangen. Dat zijn leuke vliesbehangen, beschikbaar in rollen van 0,53m bij 10m. Een accentbehang is een perfecte eyecatcher in je interieur. Bovendien kan je met vliesbehang kleine scheurtjes of barstjes in je muur gemakkelijk overbruggen en daarna schilderen in je favoriete kleur!

Drie decoratieve verftechnieken

Ten slotte werden ook drie decoratieve verftechnieken opgenomen in de trendspecial 2014. Deze verftechnieken maken je interieur warmer en gezelliger en zorgen voor heel wat extra sfeer. Met de fijne korrelstructuur van de matte korrelverf creëer je bijvoorbeeld een licht wolkeffect en een subtiel schaduwspel. Streepverf is dan weer een decoratieve verftechniek met een zichtbaar reliëf van borstelstrepen. Hiermee ontwikkel je een diepte-effect in elke kleur van de ‘We are colour’ collectie. Kalkverf is een minerale verf waarmee je een authentiek kalkeffect en natuurlijke kleurschakeringen verkrijgt.

Reacties op:

Kleurtrends 2014: ‘We are colour’ trendspecial

Jouw reactie
  • * Verplichte velden