Whiteboard verf in je interieur

Met whiteboard verf wordt iedere muur, iedere tafel, ieder oppervlak een whiteboard. Je kan een whiteboard schilderen waar je maar wil. Schrijven op de muren, op tafels, enzovoort. Het kan allemaal. Met whiteboard verf kan je je creativiteit de vrije loop laten. Een klassiek whiteboard lijkt snel passé. Met whiteboard verf ben je niet meer beperkt tot een bord. Ook qua kleur opent er een wereld van mogelijkheden.

Whiteboard verf in je interieur

Whiteboardverf bij je thuis

Elke ruimte waar er iets te organiseren valt, komt in aanmerking voor Smart Wall Paint. Boodschappenlijstjes, recepten tijdens het koken, to-do-lijstjes of weekschema’s zijn allemaal goede redenen om een laagje whiteboardverf aan te brengen op een oppervlak naar keuze. Smart Wall Paint kan je aanbrengen op alle oppervlakken, al hebben sommige ondergronden eerst de juiste primer nodig.

Ook je kinderen zullen thuis de tijd van hun leven beleven als ze nu niet alleen met krijtjes op de ene, maar ook met whiteboardstiften op de andere muren mogen kliederen.

De keuken, de speelruimte, de garage, je home office, het zijn allemaal plaatsen waar je met whiteboardverf aan de slag kan.

Whiteboardverf op school

Whiteboard verf in je interieur

Wat in de speelkamer thuis kan, kan op school ook. Als leerkracht kan je er tientallen kanten mee uit. Laat je leerlingen creatief tekenen tijdens een vrij moment of maak leuke weekschema’s om het overzicht te bewaren. Je kan ook steeds de tafeltjes van de kleinsten een laagje Smart Wall Paint geven. Tekenen op de tafel in plaats van op papier, welk kind wil dat nu niet?

Whiteboardverf in je bedrijf

Ook in je bedrijf zijn de mogelijkheden schier eindeloos. Presentaties geven zonder lelijk whiteboard, maar rechtstreeks op de muur. Een eerste kleine verrassing tijdens een gesprek met je klanten, goed om het ijs alvast te breken. Of doe zoals de leerkracht hierboven: maak schema’s, to-do-lijsten, kortom: hou alles ordelijk.

In combinatie met een magnetische muur waar je al je notes en herinneringen op kan hangen, zit je gebeiteld om nooit meer iets te vergeten.

Whiteboard verf in je interieur 

Hoe breng je whiteboardverf aan?

Whiteboard verf in je interieur

 

  • Zorg voor een effen ondergrond. Maak putjes dicht met Red Devil Onetime. Gebruik het schuurblokjeuit de kit om het oppervlak op te schuren.
  • Gebruik – indien de ondergrond poreus of zuigend is – een goede primer bij Smart Wall Paint, afgestemd op de ondergrond. Op een muur die met een kwalitatieve muurverf zoals Optisilk of Topsilkis geschilderd, kan je de Smart Wall Paint gewoon rechtstreeks op die verflaag aanbrengen.
  • Meng deel A bij deel B en roer de Smart Wall Paint gedurende minstens 5 minutenstevig door.
  • Breng de Smart Wall Paint binnen het uur na het mengen aan op de muur. Verdeel de verf door deze goed te kruisen. Controleer goed of je geen plekjes hebt gemist. Bekijk daarom de muur vanuit verschillende invalshoeken.
  • De Smart Wall Paint is droog na vijf uur. Na vijf dagen mag je erop schrijven met een whiteboardstift. Het whiteboardoppervlak schoonvegen doe je met het doekje dat je in je kit vindt. Dat doekje kan je trouwens makkelijk afwassen.

Deze producten heb je nodig om te slagen

Reacties op:

Whiteboard verf in je interieur

Jouw reactie
  • * Verplichte velden