Elastokit

Overschilderbare afdichtingskit voor buiten.
  • Op basis van acrylaat, materieel reinigbaar met water.

  • Hoge elasticiteit, volgt de bewegingen van het hout.

  • Vlot verwerkbaar.

  • Perfect overschilderbaar.

Productomschrijving

Elastokit is een perfect overschilderbare kit die je gebruikt voor het afdichten van allerhande voegen en naden buiten. Vocht is de belangrijkste oorzaak van het vroegtijdig afpellen van het schilderwerk. Het is daarom belangrijk om alle mogelijke openingen waarlangs water kan indringen, af te dichten. Je brengt Elastokit met behulp van een kitpistool aan tussen grond- en eindlaag. Deze afdichtingskit is ook geschikt voor binnengebruik in vochtige omstandigheden. Elastokit is in tegenstelling tot veel andere gelijkaardige kitten veel elastischer en beter bestand tegen vocht.

Hoe te gebruiken

Toepassingen

Opvullen van allerhande aansluitvoegen (tussen houtwerk en muren, lijstwerk en muren, plinten en muren), nagelgaten en barsten in pleisterwerk binnen en buiten.

Droogtijden
  • De droogtijd is afhankelijk van de totale laagdikte, de temperatuur en de luchtvochtigheid

  • Stofdroog na 1 à 12 uur.

Reiniging gereedschap

Onmiddellijk na gebruik met water.

Product reviews

Lees alles over onze online beoordelingen in de online review policy

Etiket informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.
Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar., Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen., Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on, reactiemassa (3:1) van: 5-chloor-2-methyl-4-isothiazoline-3-on en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on, trimethoxyvinylsilaan, 2-methylisothiazool-3(2H)-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
TOP