Muurstickers

Ontdek alle muurstickers

Muurstickers zijn ideaal om je interieur op een originele en creatieve manier wat meer pit te geven.

 1. Olifant

  Olifant

  Muursticker van een grijze olifant

  Vanaf 25,49 €

  Bekijk detail

 2. Cubes

  Cubes

  Vanaf 57,00 €

  Bekijk detail

 3. Maandkalender

  Maandkalender

  Vanaf 38,50 €

  Bekijk detail

Meer info over muurstickers

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de verfwinkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de verfwinkel en zelfs tot bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Kijk hoe het moet

Je bent een absolute beginner? Je kan nog wat opfrissing gebruiken vóór het echte schilderwerk? Je moet verf kopen, maar weet niet waar beginnen? Met wat extra tips en advies van colora helpen we je op weg.

Ja, ik wil tips >

Muurstickers: leef je creatief uit op je muur

De leukste kinderkamers hebben muurstickers. Jáá toch! Wat dacht je van een gezellige beestenboel in de kamer? Of van een coole sportvibe? Of van een betoverend sprookjesuniversum! De Wall Mania en Playground muurdecoratie vind je in alle maten en in vele stijlen. (bv. deurstickers, muurstickers keuken, muurstickers kinderkamer, muurstickers babykamer en vele andere soorten wandstickers.) De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan zelfs met muurstickers tekst op je muren gaan plaatsen.
Een nieuwe kinderkamer verven en inrichten is ongelofelijk plezant. Even je volwassen zelf vergeten en je helemaal laten gaan! Met fleurige kleuraccenten, een leuk meubel of schilderijtjes en fotokaders. Je kan met muurdecoratie snel veel sfeer brengen. En het wordt pas echt te gek als je muurstickers gaat aanbrengen. Deurstickers en wandstickers geven alle muurstickers kinderkamer direct een leuke extra dimensie.
Met de Wall Mania stickercollectie kan je bovendien echt álle richtingen uit. Zo kan je met krijtstickers, whiteboard stickers of krijtbordfolie overal een krijtbord maken. Combineer naar hartenlust met muurstickers of leuke quote stickers voor een speelse toets in de keuken.

Je kamer opvrolijken in een handomdraai: met muurstickers!

Met muurstickers kan je nog iets expressiever dan met kleur de creatieve kant op. Muurstickers zijn ook een slimme oplossing om een kinderkamer snel wat extra fungehalte te geven, wil je geen hele kinderkamer verven. Eén of meerdere wandstickers maken al een enorm verschil. Maar als je schildert, dan wacht je beter een tweetal weken voor je met deurstickers, muurstickers babykamer of muurstickers kinderkamer gaat aankleden. Zorg dat de verf helemaal uitgedroogd is.
Wall Mania biedt de keuze uit maar liefst 46 verschillende muurstickers dieren. Met de lange polonaise van wouddieren, huisdieren en vogels tover je een kinderkamer moeiteloos om tot een boerderij of een jungle. Of tot een gek circus! Je kan werken met verschillende wandstickers: echte foto’s, illustraties of silhouetten. Die laatste vind je in vele kleuren. Leuk om contrast mee te scheppen! Je kan natuurlijk ook in dezelfde tint werken, maar dan kies je best voor dégradé – dus wandstickers die iets lichter of iets donkerder zijn dan de wand. De textiel en vinyl muurstickers vind je in verschillende groottes, van XS tot XL.
Creëer je eigen universum: Liever geen beestenboel? Niet getreurd! Er zijn muurstickers bij de vleet. Van een space room voor een kleine astronaut, een sportief aangeklede kamer voor de atleten, tot alle elementen voor een feeërieke prinsessenkamer voor jouw schone slaapster. Of ga voor een sfeervolle muurstickers babykamer met één van de fantasierijke, ingekleurde tekeningen. Bekijk de blog voor creatieve tips.

TOP