Onze winkels blijven open

Samen respecteren we de veiligheidsmaatregelen zodat we veilig kunnen blijven winkelen.


Veiligheidsmaatregelen bij afhaling en bezoek in de winkel.

We staan je vanuit onze vertrouwde omgeving nog steeds bij met het juiste advies voor je verfklus. Hierbij stellen we jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Bedankt om de voorschriften nauwkeurig op te volgen:


We zetten nog even de mogelijkheden om verf te kopen en advies te krijgen op een rijtje:


Advies of aankoop in de winkel.

Respecteer de richtlijnen hierboven. Je wacht je beurt af in de wachtrij en wacht tot een medewerker je komt halen.


Advies via telefoon, e-mail of chat. Verf kopen in de webshop met afhalen in de winkel.

Krijg advies via telefoon, e-mail of chat.
Koop je verfmateriaal in de webshop en kies voor afhaling in de winkel:
Online bestellen: Bestel je vóór 14u (op een openingsdag van de winkel), dan kan je vanaf 14u de volgende openingsdag je bestelling in de winkel afhalen.

Afhalen in de winkel: Je koos voor afhaling van je bestelling. Er is jammer genoeg geen ruimte of tijd om extra vragen te stellen of een bijkomende aankoop te doen in de winkel.


Advies via telefoon, e-mail of chat. Verf kopen in de webshop met levering aan huis.

Krijg advies via telefoon, e-mail of chat.
Koop je verfmateriaal in de webshop en kies voor levering aan huis. We proberen je bestelling bij je thuis te leveren binnen de 2 à 3 werkdagen. Heb je je bestelling nog niet ontvangen na 3 werkdagen, gelieve dan pas contact op te nemen door een e-mail te sturen naar je winkel.

> Bestel je verfproducten online


Andere diensten

Bepaalde diensten zoals machineverhuur, behangadvies in de winkel, kleuradvies aan huis of technisch advies aan huis zijn onder huidige omstandigheden niet mogelijk. Kleuradvies aan huis kan je nog steeds aanvragen, maar wordt pas ingepland eens dit wettelijk opnieuw is toegelaten. De colora-winkel neemt na je aanvraag contact met je op om je meer info te geven.

> Contacteer je colora-winkel voor meer info


Op zoek naar het juiste product?

Heb je advies nodig in jouw zoektocht naar het juiste product?

We helpen je de juiste verf en toebehoren vinden door je een aantal vragen te stellen. Doorloop de verfwijzer stap voor stap en vind de meest geschikte producten om aan de slag te gaan.

> Vind het juiste product

Heb je vragen?

Bekijk hier de meest gestelde vragen voor een snel antwoord.

Kan ik nog steeds terecht in de colora-winkels?

Ja, dat kan. Weliswaar met jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Bedankt dus om de veiligheidsvoorschriften strikt te volgen. Kom alleen naar de winkel, wij laten maar 2 personen per winkelbezoek toe. Ontsmet verplicht je handen, draag bij voorkeur een mondmasker, behoud de 1,5 meter afstand en betaal elektronisch. Zo blijven we het veilig houden, voor iedereen. Ook bij het wachten vragen we om de nodige afstand en alle voorschriften te volgen.

Ik wil graag kleuradvies, kan dit?

Kleuradvies in de winkel is nog steeds mogelijk. Kleuradvies aan huis kan je nog steeds aanvragen, maar wordt pas ingepland eens dit wettelijk opnieuw is toegelaten. De colora-winkel neemt na je aanvraag contact met je op om je meer info te geven.

Ik wil graag een machine huren, kan dit?

Het verhuren van machines is gezien de strikte maatregelen zeer moeilijk te organiseren onder veilige omstandigheden. Contacteer jouw colora-winkel om te weten of machineverhuur al tot de mogelijkheden behoort, of niet. Indien wel, respecteer dan de strikte voorwaarden die je doorkrijgt.

Kan ik ook voor behangpapier terug terecht in de winkel?

In sommige winkels kan je terecht voor behangpapier, maar we adviseren om je colora winkel vooraf te contacteren. De veiligheidsvoorschriften maken het namelijk moeilijk om je goed te begeleiden in de keuze van behangpapier. Uit ervaring weten we dat dit vaak veel tijd vraagt, en ook zeer moeilijk zal zijn binnen het maximum toegelaten tijdsbestek van 30 minuten in de winkel. Online kan je geen behangpapier bestellen, omdat het assortiment verschilt winkel per winkel.

Is mijn winkel geopend tijdens de normale openingsuren?

Iedere colora-winkel doet zijn uiterste best om opnieuw zo maximaal mogelijk bereikbaar te zijn. Veel colora-winkels leveren echter ook nog zelf webbestellingen uit, en het wordt nog organiseren voor iedereen. Mogelijk is jouw colora-winkel hierdoor beperkter bereikbaar dan voorheen. Check steeds de openingsuren of eventuele sluitingsdagen van jouw winkel voor je vertrekt.

Het lukt me niet om een bestelling te plaatsen via de webshop.

Vind je niet onmiddellijk een oplossing? Stel je vraag via een van onze kanalen.

Ik heb geen e-mail ontvangen waarin mijn bestelling is bevestigd. Wat nu?

Een bevestiging van je bestelling kan een tijdje op zich laten wachten, maar zou niet meer dan een half uurtje mogen duren. Zit de mail ook niet in je spam-folder en ben je zeker dat je geen fout e-mailadres hebt gebruikt, stuur dan een e-mail met jouw naam, voornaam, besteldatum en e-mailadres naar info@colora.be.

Kan ik de status van mijn bestelling raadplegen?

Bestelde je 3 werkdagen geleden en heb je je pakketje nog steeds niet ontvangen? Stuur een e-mail naar je winkel voor meer info over de status van je bestelling.

Ik heb een fout e-mailadres ingegeven tijdens mijn bestelling. Wat nu?

Je kan het e-mailadres bij je bestelling niet wijzigen. Wil je alsnog dat je e-mailadres wel correct wordt genoteerd in ons klantenbestand, stuur dan je naam, voornaam, besteldatum en e-mailadres via e-mail. We passen je e-mailadres aan.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kan je bestelling annuleren door contact op te nemen met de door jou geselecteerde colora-winkel, vermeld op je bestelbevestiging. Let op: je kan je bestelling enkel nog annuleren als deze nog niet klaargemaakt werd.

Ik vind mijn verfkleur niet terug in de webshop.

Praktisch alle verven kan je in alle kleuren bestellen. Vind je toch je kleur niet terug? Stuur dan een e-mail met jouw vraag naar de winkel in je buurt.

Ik vind het product dat ik zoek niet terug in de webshop.

Het zou kunnen dat het product dat je zoekt niet meer beschikbaar is of veranderd is van naam. Stel je vraag via een van onze kanalen.

Is het mogelijk om kleurwaaiers of behangboeken thuis te laten leveren?

Het via levering aan huis uitlenen van materiaal is geen bestaande service.

TOP