Muren & plafonds binnen

Momenteel zoekt u op:

  1. Glansgraad: Halfmat

4 resultaten

4 resultaten

Muurverf of plafondverf kopen? Maak de juiste keuze!

Muurverf kopen doe je niet onbezonnen. Want voor elke toepassing op muren binnen bestaat een geschikte muurverf. Bij coloraben je alvast al zeker van heel kwalitatieve en duurzame binnenmuurverf en plafondverf Maar hoe kies je nu de beste verf voor muren binnen?

De juiste muurverf voor elke ruimte

Schilder je een keuken of een badkamer? Dan moet de verf goed onderhoudbaar zijn! Ook in speelruimtes of de leefruimte - zeker met kleine kinderen in huis - gebruik je een muurverf die goed reinigbaar is. Je wil natuurlijk vermijden dat als je eens een vlek afveegt die een blinkende vlek nalaat of - erger nog - de verflaag weg wrijft. Kies daarom steeds voor kwaliteit.

Gebruik steeds matte verf om je plafond te schilderen. Een plafond zal je niet snel moeten afwassen en bovendien maskeert matte verf kleine oneffenheden. Voor leefruimtes en slaapkamers is halfmatte en zijdeglanzende muurverf dan weer een prima keuze.

Soorten binnenmuurverf

Elke muurverf binnen heeft specifieke kwaliteiten om je de best mogelijke verf voor jouw levenswijze te bieden.

Primer en eindlaag in één

Maak je het schilderen extra gemakkelijk met dit éénpotsysteem. Deze verf kan je als primer én als eindlaag gebruiken. Daardoor heb je minder verfresten.

Afwasbare verf 

Ga voor een goed afwasbare verf in de keuken of een condensbestendige verf in de badkamer.In ruimtes met veel passage kan je kiezen voor een halfmatte muurverf die je gemakkelijk kan afwassen zonder opglanzen

Doorschilderverf

Wil je houtwerk en muren schilderen met hetzelfde uitzicht? Kies dan voor een doorschilderverf met strakke afwerking.

Muurverf met meer effect

Structuurverven of effectverven geven je muur meer diepgang. Van een authentieke look tot korrel- en streepeffecten. Met structuurverf werk je je muur perfect af op maat van je interieurstijl. Bij colora vind je structuurverf voor elke stijl. En met onze specifieke stappenplannen voor het schilderen met structuurverf helpen we je ook graag met elke techniek op weg.

TOP