Verf

Weet je niet welke verf je nodig hebt?


Bereken nu welke verf en hoeveel je nodig hebt om aan de slag te gaan.

 • Doorloop stap voor stap een aantal vragen.
 • Vind de juiste verf en hoeveel je nodig hebt voor je project.
 • Krijg nuttige verftips en vind de juiste verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

Vind de juiste verf

Bekijk alle soorten verf van BOSS paints

Met kwaliteitsverf van BOSS paints klaar je je verfklus in slechts 2 lagen. Onze verven hebben een hoge dekkracht én primers zijn beschikbaar in de kleur van de eindlaag. Ontdek het volledige assortiment verf >

 1. Sublimat

  Sublimat

  • gevelverf

  • mat

  • duurzaam buitenschilderwerk

  Vanaf 37,12 € voor 1 L

  Bekijk detail

 2. Bolatex

  Bolatex

  • condensbestendige eindlaag voor vochtige ruimtes

  • keukens en badkamers

  • heel goed afwasbaar

  Vanaf 16,41 € voor 0.5 L

  Bekijk detail

 3. Boss-one Mat

  Boss-one Mat

  • matte primer en eindlaag in één pot

  • voor binnenmuren en plafonds

  • Ecolabel

  Vanaf 13,62 € voor 0.5 L

  Bekijk detail

Vind in een colora verfwinkel specifieke verven voor jouw project

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de verfwinkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de verfwinkel en zelfs tot bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies >

Kijk hoe het moet

Je bent een absolute beginner? Je kan nog wat opfrissing gebruiken vóór het echte schilderwerk? Je moet verf kopen, maar weet niet waar beginnen? Met wat extra tips en advies van colora helpen we je op weg.

Ja, ik wil tips >

Verf kopen? Kom langs bij colora, de verfwinkel waar je echt alles kunt vragen

colora de verfwinkel, dat is verf kopen van BOSS paints. Voor elke verfklus vind je verschillende soorten verf, verfbenodigdheden en advies. Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de slaapkamer, je plafond wilt schilderen of een tuinhuis van een nieuw likje colora verf wilt voorzien, wij hebben een oplossing voor elke ruimte. Met keuze uit meer dan 60.000 verfkleuren helpen we jou de juiste kleuren verf kiezen. Verf kopen, maar niet zeker welke kleur? Kom langs in een colora verfwinkel in jouw buurt, bestel een kleurenkaart of testpotje online en test het kleur bij je thuis uit. Dan ben je zeker!

Verf kopen, maar kan je nog wat hulp gebruiken?

Van plan om je huis te schilderen of een kamer te verven, maar weet je niet goed waar beginnen? De colora coaches in een colora verfwinkel in jouw buurt met een hart voor kleur en verstand van de beste verf vertellen je wat je moet weten om je verfproject met succes te realiseren. Van de kleur die past in je interieur tot de manier waarop je het best verft. We komen graag bij je langs met kleuradvies of helpen je bij de technische kant. Want met het juiste advies én onze Belgische kwaliteitsverf wordt schilderen plots zoveel aangenamer en het resultaat zoveel mooier.

TOP