Verfbenodigdheden

Welke schilderbenodigdheden zijn onmisbaar om je project te doen slagen?

Meer weten over het gebruik van schilderbenodigdheden?

Krijg kleuradvies

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de winkel of bij jou thuis.

Ja, ik wil kleuradvies >

Krijg technisch advies

Last van een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Wil je verf verwijderen, maar weet je niet hoe? Overval ons gerust met jouw technische vragen. Onze coaches zetten je op de juiste weg: via internet, in de winkel en zelfs tot bij jou thuis.

Ja, ik wil technisch advies>

Kijk hoe het moet

Je bent een absolute beginner? Je weet niet welke verfbenodigdheden je moet kiezen? Of je kan nog wat opfrissing gebruiken vóór het echte schilderwerk? Met wat extra tips en advies van colora helpen we je op weg.

Ja, ik wil tips >

Een geslaagde klus met de juiste verfborstel

Met kwaliteitsvolle verf en de juiste schilderbenodigdheden bekom je het beste resultaat. Welke verfborstel of verfrol je gebruikt, hangt af van de ondergrond én het soort verf. Een verfkwast voor watergedragen verf herken je bijvoorbeeld meestal aan een blauw accent. Zo hebben ook onze verfrollers elk hun eigen toepassing. Weet je niet waar eerst kijken? Kom langs en vraag ernaar in een winkel in jouw buurt. Met onze tips, tricks en de juiste schilderbenodigdheden ga jij aan de slag als een echte professional.

Verf verwijderen? Een goede voorbereiding is goud waard

Een goede voorbereiding vóór het schilderen is essentieel. En bij colora vind je alle schilderbenodigdheden om je project van start tot einde met succes te realiseren: van het juist afplakken met afplaktape, reinigen of ontvetten en grondig schuren van de ondergrond tot het mooi aflijnen met de juiste afdichtingskit. Is er toch wat verf van je verfborstel gedruppeld waar het niet hoort? Of wil je een oude deur doen heropleven en de oude verf verwijderen? Met het juiste advies vind je dé oplossing. Vraag ernaar in een van onze colora winkels, we helpen je graag.

TOP