Wallmania

Met de muurstickers van Wall Mania breng je meer pit en leven in huis. Kies uit stickers in verschillende thema’s, voor de inrichting van je kinderkamer, slaapkamer, keuken of living. Ben je klaar voor de mania?
Wie is Wall Mania?

Wie is Wall Mania?

Wall Mania staat voor een ongelooflijke collectie muurstickers, stuk voor stuk geproduceerd door de Belgische verfproducent BOSS paints. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. De collectie ontstond in 2014 vanuit de goesting om muren op te fleuren, liefst zo gepersonaliseerd mogelijk. Enter the Wall Mania! Gekleurde muren veranderen in compleet andere werelden: een groene wand verandert in een bos, een roze muur in een prinsessenkamer. Stickers brengen een nieuwe dimensie aan je ruimte, voor een persoonlijke touch.
Bekijk collectie

Meer dan 450 muurstickers

Hier vindt u meer dan 450 verschillende stickers, tot wel 5 verschillende maten. Je kan kiezen uit 3 verschillende stickermaterialen. Pick your choice!

Silhouetstickers

Silhouetstickers
Silhouetstickers in effen gekleurd vinyl van topkwaliteit. Je hebt keuze uit 43 kleuren!

Vinyl of textiel?

vinyl of textiel
Kies voor jouw fotostickers uit vinyl of textiel: een fotorealistische, full-colour bedrukking mogelijk op 2 verschillende ondergronden, dat herpositioneerbaar en zelfhechtend is. Om een bijdrage te leveren voor een beter milieu, worden alle figuren geprint met watergedragen inkten.

Blackboardstickers

Blackboardstickers
Deze stickers, die je kan beschrijven met krijt, zijn gemaakt uit zwart, gestructureerd vinyl . Je maakt het best gebruik van zachte krijtjes in plaats van krijtstiften voor een optimaal gebruik. Je reinigt best met nat (zuiver water of water met detergent).

Vinyl

- intense kleuren

- halfglanzend uitzicht

- goedkoper dan textiel

- je kan de sticker niet opnieuw plaatsen (eenmalig gebruik)

- er kunnen lijmresten achterblijven bij het verwijderen

Textiel

- zachte kleuren

- mat uitzicht

- kan meermaals geherpositioneerd en herbruikt worden

- kreukt en scheurt niet

- geen lijmresten na verwijderen

- een gekleurde achtergrond kan licht door de sticker schijnen
we want wallmania now