Wie is Wall Mania?

Wall Mania?

De madness van Wall Mania zag in december 2014 het levenslicht. Wall Mania werd de verzamelnaam voor een onwijs trendy collectie muurstickers, gesigneerd BOSS paints.
Deze Belgische verfproducent staat al tientallen jaren voor kwaliteit en creativiteit en beschikt met de colora-winkels over een succesvolle franchiseketen.
De muurstickers worden van A tot Z door BOSS paints geproduceerd. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit garanderen.
Op deze website vindt u meer dan 450 verschillende sticker modellen, tot 5 verschillende maten.
Onze stickers zijn zelfklevende decoraties, vervaardigd in vinyl of herpositioneerbaar textiel van de beste kwaliteit.
Heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen op alle effen ondergronden, zijn de Wall Mania muurstickers een eenvoudige manier om uw interieur een unieke sfeer te geven.

BOSS paints?

Er was eens… een grijze, kleurloze wereld. Tot, in 1945, Antoon Bossuyt het licht ziet. Een licht dat alle kleuren van de regenboog en nog veel meer laat schijnen. Antoon Bossuyt weet genoeg. Vanaf dat moment wil hij de wereld mooier maken. Hoe? Met verf! En Antoon start een fabriekje dat potten verf tevoorschijn tovert. Want verf kleurt onze muren, onze buitengevels, onze trappen, onze kasten, kortom ons leven. Het fabriekje wordt groot en opent in 1981 haar eerste colora-winkel. Vanaf nu gaat het razendsnel. Meer en meer winkels openen hun deuren, meer en meer huizen kleuren in BOSS-tinten. En sindsdien is het in de kleurrijke wereld van BOSS paints nooit meer grijs en saai…


www.boss.be

TOP