COLORA HASSELT

Adres

Genkersteenweg 80
3500 HASSELT
+32 (0)11 33 13 43
colora.hasselt@colora.be

Openingsuren

Ma-vrij: 9u-18u
Za: 9u-17u00

Bij colora de verfwinkel Hasselt vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden je professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers en bovendien kan u bij colora de verfwinkel terecht voor:

Workshops

Check onze workshops onderaan deze pagina. Indien er momenteel geen gepland zijn, of mocht je op zoek zijn naar een andere workshop, dan verwijzen we je graag door naar het overzicht workshops in onze andere colora verfwinkels. Zo leer je schilderen als de beste!

Kleuradvies

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten maar niet op papier? Of misschien heb je totaal geen idee welke verfkleur het beste past in jouw interieur? De colora coaches weten raad en helpen je bij je kleurkeuze. In de winkel of bij jou thuis, maakt niet uit.

kleuradvies in de winkel: gratis

kleuradvies bij jou thuis: vanaf €90

Technisch verfadvies

technisch verfadvies

Je hebt bij het schilderen te maken met een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Je wilt je MDF-keuken een andere kleurtje geven? Je tuinhuis heeft een likje verf nodig? Je twijfelt over welke verfborstel te gebruiken? Met al je technische vragen kan je bij de colora coaches terecht. Ze leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. In de winkel of bij jou thuis.

technisch advies in de winkel: gratis

vraag hier technisch advies aan bij jou thuis

Andere diensten

andere diensten

advies op afspraak in de winkel

Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

machineverhuur verfklus

Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

schilder nodig?

Je hebt fantastische verfideeën, maar hoe eraan te beginnen? Wij brengen je, afhankelijk van je schilderklus, in contact met vakmannen die al je interieurdromen kunnen realiseren.

Follow us on

Workshops

Workshop: Kleur in je interieur

Het moeilijkste kleur om te kiezen is wit. Vooral: wélk wit? En welk accentkleur zou er goed bij passen, liefst in combinatie met de kleur van de vloer, de gordijnen, meubels... Kortom, kleur kiezen is geen evidentie. In deze workshop gaan we hier dieper op in en geven we een aantal wenken mee hoe je op een stijlvolle manier kleur in je interieur brengt. Tot slot tonen we aan dat je met een aantal eenvoudige kleurtools van colora tot een resultaat kunt komen dat helemaal bij jouw smaak past... Elke deelnemer krijgt een waardebon van €10,-

  • 25-02-2017
  • 09:30 - 12:30
  • COLORA HASSELT
  • € 10,00
  • Inschrijven