COLORA SINT-PIETERS-LEEUW

Adres

Bergensesteenweg 732
1600 ST-PIETERS-LEEUW
003223808082
colora.sintpietersleeuw@colora.be
Shop online

Openingsuren

Ma-woe & vrij: 9.00-18.00
Za: 9.00-17.00

Gesloten op donderdag, zon- en feestdagen

Bij colora de verfwinkel Sint-Pieters-Leeuw vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden je professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers en bovendien kan u bij colora de verfwinkel terecht voor:

Workshops

Check onze workshops onderaan deze pagina. Indien er momenteel geen gepland zijn, of mocht je op zoek zijn naar een andere workshop, dan verwijzen we je graag door naar het overzicht workshops in onze andere colora verfwinkels. Zo leer je schilderen als de beste!

Kleuradvies

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten maar niet op papier? Of misschien heb je totaal geen idee welke verfkleur het beste past in jouw interieur? De colora coaches weten raad en helpen je bij je kleurkeuze. In de winkel of bij jou thuis, maakt niet uit.

kleuradvies in de winkel: gratis

kleuradvies bij jou thuis: vanaf €90

Technisch verfadvies

technisch verfadvies

Je hebt bij het schilderen te maken met een vochtige muur of een moeilijke ondergrond? Je wilt je MDF-keuken een andere kleurtje geven? Je tuinhuis heeft een likje verf nodig? Je twijfelt over welke verfborstel te gebruiken? Met al je technische vragen kan je bij de colora coaches terecht. Ze leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. In de winkel of bij jou thuis.

technisch advies in de winkel: gratis

vraag hier technisch advies aan bij jou thuis

Andere diensten

andere diensten

advies op afspraak in de winkel

Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

machineverhuur verfklus

Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

schilder nodig?

Je hebt fantastische verfideeën, maar hoe eraan te beginnen? Wij brengen je, afhankelijk van je schilderklus, in contact met vakmannen die al je interieurdromen kunnen realiseren.

Follow us on

Workshops

Workshop: Moodboard - Kleur toepassen in je interieur

In deze workshop gaan we kijken naar stijl & kleur en ga je ontdekken wat jouw (interieur)stijl is door middel van het maken van een moodboard. Een moodboard is een collage van op gevoel gekozen knipsels uit tijdschriften, stoffen en kleurstalen. Door het maken van een moodboard krijg je inzicht in de woonstijl die bij je past. Ter aanvulling is het mogelijk om foto's en plattegronden van je eigen interieur mee te nemen, zodat we je kunnen helpen de vertaling te maken naar je eigen situatie. Dit alles vergezelt van lekkernijen, koffie of thee. Papier en benodigde materialen staan voor je klaar en de rest komt vanzelf! Creatief of niet, iedereen heeft het in zich. Deelname is €10, maar in ruil krijg je een aankoopbon t.w.v. €5 en alle bovenvermelde materialen en extra's.

  • 01-07-2017
  • 14:00 - 16:00
  • COLORA SINT-PIETERS-LEEUW
  • € 10,00
  • Inschrijven