Afhalen in de winkel

Bestellen voor 8u 's ochtends, afhalen vanaf 16u dezelfde dag (indien voorradig)

Plaats je een bestelling voor 8u ’s morgens en kies je voor afhalen in de winkel, dan kan je vanaf 16u jouw bestelling ophalen in de colora-winkel die je hebt gekozen in het bestelproces.

Let wel, deze regeling geldt op de openingsdagen van de winkel. Raadpleeg daarvoor de openingsdagen van jouw winkel via ons winkeloverzicht. Is je winkel niet open op de dag van jouw bestelling? Dan moet je wachten tot de eerstvolgende openingsdag om jouw bestelling op te halen. Die dag kan je vanaf 16u jouw bestelling ophalen.

Bestellen na 8u, afhalen de volgende openingsdag vanaf 16u (indien voorradig)

Plaats je een bestelling na 8u ’s morgens en kies je voor afhaling in de winkel, dan moet je geduld uitoefenen tot de volgende openingsdag van jouw winkel om je bestelling op te halen. Die dag zal je bestelling klaar staan vanaf 16u.

Raadpleeg hiervoor de openingsdagen van jouw winkel.

Bijzondere situaties - Artikel niet voorradig

Het kan - uitzonderlijk - voorvallen dat je bestelling of een deel ervan niet voorradig is in de winkel (voor muurstickers en behang is dat altijd het geval). In dat geval word je voor 16u telefonisch op de hoogte gebracht door de winkel in kwestie en wordt er samen naar een oplossing of een latere afhaaldatum gezocht.

TOP