Bekende bloggers go ‘We are Colour’

Om doe-het-zelvers, interieur- en decobloggers te laten kennismaken met het nieuwe ‘We are Colour’-gamma, organiseerden we op 18 mei een creatieve bloggerworkshop bij Les Filles in Brussel. Tijdens onze workshop ‘Van moodboard tot realiteit met We are Colour’ demonstreerden we aan bekende bloggers hoe ze hun eigen ‘We are Colour’-creatie kunnen realiseren. 

Bekende bloggers go ‘We are Colour’

De workshop

Op het programma stonden niet alleen lekkere hapjes en een walking dinner -inclusief dessert- maar ook advies van 3 kleurexpertes. Candide (trendwatcher Boss Paints), Laurence (colora coach Mons) en Christine (colora coach Kortrijk) illustreerden tijdens hun presentatie het idee achter de ‘We are Colour’-creaties.

11 bloggers waren present: Emilie, Evelyne, Filiz, Odeline, Elif, Anne-Catherine, Hanne, Evi, Elke, Lieselot en Esther. Met verf en behang uit de nieuwe We are Colour-lijn gingen ze tijdens de workshop enthousiast aan de slag om hun moodboard te creëren.

Na een creatieve en leerrijke namiddag trokken de bloggers niet alleen met een goodiebag en video-opnames van 3 blogsters naar huis, maar ook met een echte missie: voor het einde van 2017 een eigen ‘We are Colour’-creatie verwezenlijken!

Beleef hier het live verslag van de workshop

Bloggers on a mission!

Voor hun eigen ‘We are Colour’-creatie kunnen de aanwezige bloggers een beroep doen op persoonlijk advies van een colora coach naar keuze. Hij of zij komt bij hen thuis en geeft hen gratis aanbevelingen over kleuren en technieken. Met de juiste verf en benodigdheden kunnen ze zo aan de slag voor de make-over van hun eigen ruimte.

De ‘We are Colour’-creaties zouden tegen eind 2017 klaar moeten zijn. Kleur mag hierbij niet ontbreken, dus alleen wit gebruiken, is alvast een no-go. Het eindresultaat wordt vastgelegd in een reportage met fotoshoot, maar de bloggers zullen ons de komende maanden ongetwijfeld zelf uitvoerig op de hoogte houden via hun eigen blog en sociale media.

Clo Clo op Instagram over de workshop

We zijn alvast benieuwd naar het resultaat! To be continued …

Reacties op:

Bekende bloggers go ‘We are Colour’

Jouw reactie
  • * Verplichte velden