COLORA UDEN

Openingsuren

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Waar vind je onze winkel?

Waar vind je onze winkel?

Liessentstraat 2 D

5405AG UDEN

Nederland

Telefoon: +31 413 27 15 87

Faxnummer: +31 413 26 47 65

E-mail: colora.uden@colora.nl

Bij colora de verfwinkel uden vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden je professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers en bovendien kan u bij colora de verfwinkel terecht voor:

Onze diensten

Kleuradvies

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten maar niet op papier? Of misschien heb je totaal geen idee welke verfkleur het beste past in jouw interieur? De colora coaches weten raad en helpen je bij je kleurkeuze. In de winkel of bij jou thuis, maakt niet uit.

Technisch verfadvies

Een vochtige muur of moeilijke ondergrond? Je MDF-keuken een andere kleur geven? En welke verfborstels moet je gebruiken? Met al je technische vragen kan je bij de colora coaches terecht. Ze leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. In de winkel of bij jou thuis.

Andere diensten

  • Schilder nodig?

    Je hebt fantastische verfideeën, maar hoe eraan te beginnen? Wij brengen je, afhankelijk van je schilderklus, in contact met vakmannen die al je interieurdromen kunnen realiseren.

  • Machineverhuur verfklus

    Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

  • Advies op afspraak in de winkel

    Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

Workshops

Eerstvolgende workshops bij COLORA UDEN

Binnen schilderen: hoe begin ik eraan?

Nu de mooie dagen er weer aankomen is het tijd om je binnenschilderwerk op te frissen. Wij geven tijdens de workshop de volledige uitleg: van ontvetten tot aflakken. Na deze interessante avond kan je zeker zelf aan de slag. De inschrijvingen zijn ... Lees meer

22/11/2018
18:30 - 21:30
gratis
Inschrijven

Krijt- en kalkverf

Dé trend van nu, krijt- en kalfverf. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Wat zijn de voor en nadelen? En hoe ga je te werk? Wij leggen het je allemaal uit tijdens deze workshop. Inschrijven is beperkt tot 35 deelnemers dus schrijf je snel in via ... Lees meer

29/11/2018
19:00 - 21:00
gratis
Inschrijven
TOP