COLORA WAREGEM

Klanten geven ons een gemiddelde score van 9,1/10 (598 beoordelingen)
Onze klanten krijgen een dag na hun winkelbezoek een e-mail waarin ze hun tevredenheid over onze winkel kunnen aangeven.
Onze winkel is terug open vanaf 11 mei! Wij keken hier al even naar uit en zijn heel blij jullie terug te kunnen verwelkomen in onze winkel. Uiteraard blijft online bestellen met afhaling in de winkel of thuislevering verder mogelijk. Bij een winkelbezoek gelden voor jouw en onze veiligheid strikte maatregelen. >> Lees meer

Check voor je vertrekt ook zeker onze openingsuren hieronder. Mogelijk wijken ze (tijdelijk) af van onze normale openingsuren.

Openingsuren

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten
  • Aangepaste openingsuren

   Maandag01/06/2020Gesloten

Waar vind je onze winkel?

Waar vind je onze winkel?

Wijmeriestraat 5

8790 WAREGEM

België

Telefoon: +32 (0)56 60 12 14

Faxnummer: +32 (0)56 60 09 05

E-mail: colora.waregem@colora.be

Andere diensten

 • Machineverhuur verfklus

  Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

 • Advies op afspraak in de winkel

  Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

Workshops

Er zijn momenteel geen workshops bij COLORA WAREGEM.

Bekijk de algemene lijst van workshops

De verfwinkel in Waregem

Op zoek naar een verfwinkel in Waregem? Je kan terecht bij colora waregem met al je verfvragen. De verfwinkel dicht bij Zulte is ook colora waregem. Voor een verfwinkel in de buurt van Deerlijk kan je je steeds in de verfwinkel in Waregem terecht. Ben je op zoek naar een verfwinkel in de buurt van Spriete? Of wil je verf kopen in Wielsbeke? Dan krijg je het beste verfadvies in de colora verfwinkel te Waregem. Een verfwinkel in Oostrozebeke heb je niet. Wil je verf vinden in de buurt van Anzegem? Ben je op zoek naar een verfwinkel in Ingelmunster? Of een verfwinkel in Dentergem? Of wil je verf vinden in Meulebeke? Kom langs in colora de verfwinkel te Waregem. Ook als je wil verf vinden in de buurt van Vichte, of als je op zoek bent naar een verfwinkel in Ooigem, moet je bij de verfwinkel te Waregem zijn. Je krijgt steeds persoonlijk advies op maat en wordt geholpen met al je verfvragen. Een verfwinkel in Sint-Baafs-Vijve of een verfwinkel in Oeselgem vind je niet. Ook voor een verfwinkel in de buurt van Wakken, ben je bij colora waregem aan het juiste adres. Je bent steeds welkom in colora waregem voor advies, verf, verftoebehoren en behang. Ook als je op zoek bent naar een verfwinkel in Markegem, een verfwinkel in Beveren-Leie, als je wil verf vinden in Sint-Eloois-Vijve of een verfwinkel in Olsene zoekt.

TOP