COLORA WAREGEM

Klanten geven ons een gemiddelde score van 9,1/10 (555 beoordelingen)
Onze klanten krijgen een dag na hun winkelbezoek een e-mail waarin ze hun tevredenheid over onze winkel kunnen aangeven.

Openingsuren

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Waar vind je onze winkel?

Waar vind je onze winkel?

Wijmeriestraat 5

8790 WAREGEM

België

Telefoon: +32 (0)56 60 12 14

Faxnummer: +32 (0)56 60 09 05

E-mail: colora.waregem@colora.be

Andere diensten

  • Machineverhuur verfklus

    Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken. Kom gerust langs in de winkel of geef een belletje voor meer info en prijzen.

  • Advies op afspraak in de winkel

    Wil je graag een gratis kleur- of technisch advies in de winkel? Maar dan liefst zonder wachtrijen? Dat kan! Bel ons gerust op, dan zorgen wij dat er iemand voor je klaar staat.

Workshops

Eerstvolgende workshops bij COLORA WAREGEM

Behangen en vlies kleven

Hoe begin je met behangen/vliezen? We leren je de basisprincipes van behangen aan. We starten met inlijmen, versnijden en grondlaag. Daarnaast geven we je heel wat praktische tips om tot een geslaagd eindresultaat te komen. Deelnameprijs is ... Lees meer

07/03/2020
13:30 - 15:00
Kostprijs: 10,00 €
Inschrijven

Voorbereiding van muren en plafonds voor schilderwerken

Een perfect afgewerkte muur start met een goede voorbereiding. We starten met het herstellen van eventuele barstjes, gaatjes enz. Daarna tonen we hoe je moet afplakken, schuren, enz. We geven je heel veel praktische tips om tot een geslaagd ... Lees meer

04/04/2020
13:30 - 15:00
Kostprijs: 10,00 €
Inschrijven

De verfwinkel in Waregem

Op zoek naar een verfwinkel in Waregem? Je kan terecht bij colora waregem met al je verfvragen. De verfwinkel dicht bij Zulte is ook colora waregem. Voor een verfwinkel in de buurt van Deerlijk kan je je steeds in de verfwinkel in Waregem terecht. Ben je op zoek naar een verfwinkel in de buurt van Spriete? Of wil je verf kopen in Wielsbeke? Dan krijg je het beste verfadvies in de colora verfwinkel te Waregem. Een verfwinkel in Oostrozebeke heb je niet. Wil je verf vinden in de buurt van Anzegem? Ben je op zoek naar een verfwinkel in Ingelmunster? Of een verfwinkel in Dentergem? Of wil je verf vinden in Meulebeke? Kom langs in colora de verfwinkel te Waregem. Ook als je wil verf vinden in de buurt van Vichte, of als je op zoek bent naar een verfwinkel in Ooigem, moet je bij de verfwinkel te Waregem zijn. Je krijgt steeds persoonlijk advies op maat en wordt geholpen met al je verfvragen. Een verfwinkel in Sint-Baafs-Vijve of een verfwinkel in Oeselgem vind je niet. Ook voor een verfwinkel in de buurt van Wakken, ben je bij colora waregem aan het juiste adres. Je bent steeds welkom in colora waregem voor advies, verf, verftoebehoren en behang. Ook als je op zoek bent naar een verfwinkel in Markegem, een verfwinkel in Beveren-Leie, als je wil verf vinden in Sint-Eloois-Vijve of een verfwinkel in Olsene zoekt.

TOP