Kleuradvies

Kleuradvies - colora coach

Nu 100% terugbetaald

Kleur- en verfadvies nodig? Boek je colora coach aan huis tussen 22 januari en 24 februari 2018 en krijg je kleuradvies 100% terugbetaald. Voor je kleur- en verfadvies aan huis betaal je €90, maar dit bedrag krijg je 100% terugbetaald bij aankoop van min. €300 verf vóór 14 april 2018. Bekijk hier de voorwaarden.

Vraag nu jouw kleuradvies aan »

Wat mag je verwachten?

Dat zie je in deze video over het kleuradvies aan huis bij blogster Evi Renaux:

Hoe gaan we te werk?

STAP 1 - hoe leef jij?

Een huis met kinderen en enthousiaste keukenpieten vraagt om een goed afwasbare verf. Wordt de houten trap druk bewandeld, ga dan voor een slijtvaste lak.

STAP 2 - welke stijl kies jij?

Val je voor landelijk, gemoedelijk, romantisch? Of vind je strak design het toppunt? Heb je het graag mat of liever wat glanzender? Hoe dan ook… wij zetten jouw voorkeur in de verf.

STAP 3 - welk kleur kies jij?

Samen ontdekken we het kleurpalet dat bij je past en vinden we je favoriete tinten. Beloofd!

STAP 4 - hoe zien jouw ruimtes er uit?

We doen een check-up van alle ruimtes. Vertoont je huis vochtplekken? Zijn de muren wel voldoende effen? Voor elke situatie geven we de juiste technische oplossing. En uiteraard adviseren we je over het juiste product voor de voorbereiding, de grond- en de afwerkingslaag.

STAP 5 - nood aan extra advies?

Volleerd schilder? Of eerder beginnende klusser? Onze persoonlijke ondersteuning gaat van eenvoudige aanwijzingen tot extra tips & tricks.

Hoe vraag ik een kleuradvies aan?

Een kleuradvies aanvragen kan in de winkel, telefonisch of via het formulier bovenaan deze pagina. We zoeken samen een geschikte datum en komen vervolgens langs om het advies uit te voeren.