Wat vind je bij colora?

Dé verfwinkel voor kwaliteitsverf, advies en inspiratie.

Professionele verven van BOSS paints

Professionele verven van BOSS paints

colora-verven zijn in de eerste plaats BOSS paints-verven. BOSS paints is een Belgische verfproducent die bekend staat voor zijn degelijkheid en duurzaamheid. Het BOSS paints-assortiment is zeer breed. Voor elke schilderklus heeft colora dan ook de meest geschikte verf, of het nu gaat over primers, muurverven, lakken of gevelverven. En maak zeker ook ‘s kennis met onze 'speciallekes', zoals whiteboard verf en magneetverf.
verftoebehoren

Verftoebehoren

Wanneer je een mooi eindresultaat wilt bekomen, dan heb je niet alleen nood aan de juiste verf, je bent ook afhankelijk van de kwaliteit van de verfbenodigdheden.

colora heeft gereedschap van de beste leveranciers op de markt (Storch, 3M, Anza, …) in de aanbieding. Ontdek het uitgebreide assortiment kwalitatieve verfkwasten, rollen en schuurpapier. Ook voor het afplakken en beschermen van je meubels en wanden kan je bij ons terecht. Ten slotte vind je in een colora-winkel alle materialen om te voegen, vullen en plamuren en vloeistoffen zoals white spirit en ammoniak.

Vliezen, behang en muurstickers

Vliezen, behang en muurstickers

Geef je interieur een extra toets door je muren te behangen met ons kwalitatief (vlies)behang. Bij colora vind je alles wat je nodig hebt: overschilderbaar vliesbehang, tasso , decoratief vliesbehang van onze collectie We are colour, inclusief alle benodigdheden. Dankzij onze unieke samenwerking met een vliezenfabrikant kunnen we de beste kwaliteit aanbieden. We werken daarnaast ook samen met bekende spelers als Erfurt en Arte. Kortom: aan keuze geen gebrek!

 

Wil je je interieur extra in de verf zetten? Hou je van een persoonlijke touch? Ga dan, naast verf, voor in het oog springende accenten in de vorm van funny stickers! De muurstickers van Wall Mania zorgen ongetwijfeld voor meer pit en leven in huis. Are you ready for the Wall Mania? Bij ons koop je stickers in alle kleuren en vormen en in alle mogelijke thema’s. Je kan elke ruimte in een handomdraai een frisse en vrolijke look geven. Neem snel een kijkje, je blijft gegarandeerd eventjes plakken!

Advies en inspiratie

Advies en inspiratie

Colora wil je huis mooier maken. Met duurzame kwaliteitsverf, passie, kleurrijke tips en vooral met persoonlijk advies. Heb je een technische vraag of zit je in de knoop met je kleurkeuze? Geen probleem, wij zijn er om je van antwoord te dienen.

TOP