Kleuradvies bij colora

In de knoop met je kleurkeuze? Niet meteen een voorkeur-kleur? De colora coaches helpen je graag om je keuze te bepalen of te verfijnen. In de winkel of bij jou thuis.

Kleuradvies in de winkel

 

Heb je in de winkel vragen rond kleur of wil je advies? Geen probleem. Breng gerust het plan van je woning of inspiratiefoto’s mee. Materialen uit je interieur, zoals een stukje stof van je gordijnen of een vloerstaal, kunnen natuurlijk ook. Ons advies in de winkel is steeds gratis.

Kleuradvies aan huis

 

Indien gewenst komt de colora coach ook bij jou thuis. We lopen samen door de verschillende ruimtes in het huis en peilen naar je persoonlijke noden en voorkeuren. We hebben bijzondere aandacht voor de stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, en de kleine details.

Hou er rekening mee dat een kleuradvies aan huis wel wat tijd in beslag kan nemen. Reken op één tot twee uur.

Hoeveel kost een kleuradvies aan huis?

 

Kleuradvies bij jou thuis kan al vanaf 90 euro. Daarbovenop krijg je een bon ter waarde van 60 euro. Die kan je in een colora-winkel omruilen vanaf een aankoop van 300 euro.

Het basistarief van 90 euro geldt voor maximaal 3 ruimtes, op een locatie tot 10km vanaf het winkelpunt.
Toeslagen: Per extra ruimte: 10 euro / Forfait verplaatsingskost >10km: 10 euro / Forfait verplaatsingskost >20km: 20 euro

Hoe vraag ik een kleuradvies aan?

 

Een kleuradvies aanvragen kan in de winkel, telefonisch of via het formulier bovenaan deze pagina. We zoeken samen een geschikte datum en komen vervolgens langs om het advies uit te voeren.